Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

simán lehet 250es felíratú hengerben 350 dugókat rakni. 350 be meg 400. ypvs-be is
Lehet rozé is!
És a Dióékon kívül ki megy még 350es levegőssel?
Abszolut értékelés lesz, de amenyiben van 4 fő kategóriánként úgy lesz külön kategória értékelés én így tudom.
A leggyorsabb indián után szabadon, F.Sanyi úrnak a leggyorsabb mosógép dlyjat adhassuk
az eddigiek alapján a Dióék levegőse a mezőny leggyorsabb yamahája .a leggyorsabb honda meg...nnna olyan nincs
a levegős 350 és 250 kívűlről eltér? bordák,hengerfej? néha a hajtókar is látszik,de akkor már nem hosszabb
a jó bor megszépíti az esélyeket
igen az
Kedves Főgec-ó mi lenne ha felvennéd azt a kiba-szott telefont!
Dani a te yamahád úgy tudom 350-es ha szót értessz azzal aki a 4x-es Bajnok 250est csinálta vagyis velem/ jó bor kérdése/ és tudsz vele olyan jól menni mint a plé 20as-al és mivel 80%ék hogy a Gabi nem megy komoly esélyeid lehetnek. Szerintem oda lehet erni a vizeseket max az euróringen nem 50-50%ék.

Sziasztok!

A lényeg nekem annyi hogy 1/2"-es legyen.
Ottó ha jó akkor megvásárolnám tőled! Köszi!

Jövőre is szeretnék igen csak még a kategóriát nem tudom!
Nem sok értelmét látom a Yamahának ha össze lesz eresztve minden a Classikban!
Bár ugye nem tudom ez mennyire fix...
?
jössz jövöre?
Te kis vetítős ...nekem van 3000... De az enyém tutti csillogósabb és amikor húúúzogatom neki villog is Szerintem az én kölcsönösömet válassza Gabi elvitte a gyújtást
igen nekem van 3000ft
csak kölcsön tudok adni ypvs-t. nekem is cak 1 van amit a versenyekre hordok, ha valami ramazuri történne. Gondolom ezzel nem sokra mész...tegyél fel robogóét. Neked egy tárcsás elől, jó lesz vele.
Sziasztok!
Fölső fékmunkahengert keresnék!
Lenne valakinek eladó?

Köszönöm! :)
Na azt a lánckerékügyet egy életen át hallani fogom tőled.Inkább hagytam volna nálad
Látod Attikám ezért szeretlek téged még annak ellenére is, hogy eu ringen vissza kunyeráltad a szép csillogós alu lánckereket amit fuxnak akartam használni te vagy a leg értelmesebb ezek között, bár lássuk be ez nem túl nehéz
akkor sem tudjátok fényességemet elhalványítani
Erre csak ennyit lehet mondani:VAK TYÚK IS TALÁL SZEMET!
De egyébként 4 l simán elég....... még nekem is
Ezek a motorok,ha fened neki kb.10l fogyasztanak 100-on.az ugye 25 km-en 2,5 l benzin.Még nagy is lesz az a 4 literes tank......neked főleg
Csak poénkodok!
Már megszoktuk. Én az mkert kezdetű bejegyzéseket át szoktam ugrani, különben oda lenne a maradék picike agyam attól a mindent magába szippantó sötétségtől. Pár hete véletlenül félig elolvastam az egyiket, aznap este nagyon be kellett rúgnom...
vazze ezt az egy szerencsés/szerencsétlen dobogót hallgathatjuk ezer évig.....................
Nééézdmán a kiskerekű robivagány hogy beszót legyorsullak téged is akámilyen füvibácsitól származó yamakádvan te utánna, hogy mi lesz az más kérdés
Pünkösdi király
Akkor ezek szerint a tied kevesebbel is beéri, hamár a nagy Füvesodabszfaktorsanyi is megelőzőtt Ezek szerint a new F (Füves) 5 -ös gépembe még annyi sem kell Csak azért, hogy ha még öregebb leszel legyen min ábrándoznod, hogy a régi szép idők meg minden, ehun a jobbomon látszódol ...csak össze jött neked is látod, hogy eggyütt lehetsz velem egy dobogón