az eddigiek alapján a Dióék levegőse a mezőny leggyorsabb yamahája .a leggyorsabb honda meg...nnna olyan nincs
a levegős 350 és 250 kívűlről eltér? bordák,hengerfej? néha a hajtókar is látszik,de akkor már nem hosszabb
Dani a te yamahád úgy tudom 350-es ha szót értessz azzal aki a 4x-es Bajnok 250est csinálta vagyis velem/ jó bor kérdése/ és tudsz vele olyan jól menni mint a plé 20as-al és mivel 80%ék hogy a Gabi nem megy komoly esélyeid lehetnek. Szerintem oda lehet erni a vizeseket max az euróringen nem 50-50%ék.
A lényeg nekem annyi hogy 1/2"-es legyen.
Ottó ha jó akkor megvásárolnám tőled! Köszi!
Jövőre is szeretnék igen csak még a kategóriát nem tudom!
Nem sok értelmét látom a Yamahának ha össze lesz eresztve minden a Classikban!
Bár ugye nem tudom ez mennyire fix...
?
Te kis vetítős ...nekem van 3000... De az enyém tutti csillogósabb és amikor húúúzogatom neki villog is Szerintem az én kölcsönösömet válassza Gabi elvitte a gyújtást
csak kölcsön tudok adni ypvs-t. nekem is cak 1 van amit a versenyekre hordok, ha valami ramazuri történne. Gondolom ezzel nem sokra mész...tegyél fel robogóét. Neked egy tárcsás elől, jó lesz vele.
Látod Attikám ezért szeretlek téged még annak ellenére is, hogy eu ringen vissza kunyeráltad a szép csillogós alu lánckereket amit fuxnak akartam használni te vagy a leg értelmesebb ezek között, bár lássuk be ez nem túl nehéz
Erre csak ennyit lehet mondani:VAK TYÚK IS TALÁL SZEMET!
De egyébként 4 l simán elég....... még nekem is
Ezek a motorok,ha fened neki kb.10l fogyasztanak 100-on.az ugye 25 km-en 2,5 l benzin.Még nagy is lesz az a 4 literes tank......neked főleg
Csak poénkodok!
Már megszoktuk. Én az mkert kezdetű bejegyzéseket át szoktam ugrani, különben oda lenne a maradék picike agyam attól a mindent magába szippantó sötétségtől. Pár hete véletlenül félig elolvastam az egyiket, aznap este nagyon be kellett rúgnom...
Akkor ezek szerint a tied kevesebbel is beéri, hamár a nagy Füvesodabszfaktorsanyi is megelőzőtt Ezek szerint a new F (Füves) 5 -ös gépembe még annyi sem kell Csak azért, hogy ha még öregebb leszel legyen min ábrándoznod, hogy a régi szép idők meg minden, ehun a jobbomon látszódol ...csak össze jött neked is látod, hogy eggyütt lehetsz velem egy dobogón
a levegős 350 és 250 kívűlről eltér? bordák,hengerfej? néha a hajtókar is látszik,de akkor már nem hosszabb
A lényeg nekem annyi hogy 1/2"-es legyen.
Ottó ha jó akkor megvásárolnám tőled! Köszi!
Jövőre is szeretnék igen csak még a kategóriát nem tudom!
Nem sok értelmét látom a Yamahának ha össze lesz eresztve minden a Classikban!
Bár ugye nem tudom ez mennyire fix...
?
Fölső fékmunkahengert keresnék!
Lenne valakinek eladó?
Köszönöm! :)
De egyébként 4 l simán elég....... még nekem is
Ezek a motorok,ha fened neki kb.10l fogyasztanak 100-on.az ugye 25 km-en 2,5 l benzin.Még nagy is lesz az a 4 literes tank......neked főleg
Csak poénkodok!