Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!
Papirokat keresek egy Yamaha Rd 125 twin 1975 évi motorhoz. Alvázszám AS3: 212XXX ilyesmi.
Sziasztok! Keresek Yamaha RD 350 lc-hez henger talp anyát 8db-ot
Hengerfej csavart 10 db-ot! Ha van valakinek elfekvöben kérem jelezze!
Köszönöm Simi801
Nekem is sokan-sokat segítettek,még az az egy is akivel megromlott a viszonyom, ki se férne itt az oldalon annyi név. Nyugottan írd ki ide, nem akarok én megelőzni senkit, elég nekem ha a pályán jól elverem őket Majd legfeljebb licitálunk úgy is én nyerek mert kertész vagyok és nagyon megy a fűűűű Főleg decemberbe Amúgy lófaszt a seggükbe Ide írhatol:oldtimerhungary@gmail.com
Neked fogok írni elsőnek.Azért, mert mikor tavasszal megvettem az Rd-met,te segítettél legtöbbet.Nem felejtek Írd meg a mail címedet.
Szia.
nem besértődni ám konzolok ára? valjad be!
Péter Szabo megosztotta Szabó Péterné Tóth Zsuzsanna fényképét.
6 órája
Drága apósom Szabó I.László "KUKSI" ma lenne 93 éves ! "emléke szívünkben örökké él" :'(
Szabó Péterné Tóth Zsuzsanna
Drága apósom Szabó I.László "KUKSI" ma lenne 93 éves ! "emléke szívünkben örökké él"
Péter Szabo megosztotta Szabó Péterné Tóth Zsuzsanna fényképét.
6 órája
Drága apósom Szabó I.László "KUKSI" ma lenne 93 éves ! "emléke szívünkben örökké él" :'(
Szabó Péterné Tóth Zsuzsanna
Drága apósom Szabó I.László "KUKSI" ma lenne 93 éves ! "emléke szívünkben örökké él"
Szia,kedves Sándor !
Nem a piackutatásról van itt szó.Tudtam én már az árakat akkor mikor feltettem a képet.A cuccot várom,ugyanis még nem érkezett meg.Akarok normális fotókat készíteni az alkatrészekről.Vannak képek,de nem elég jók.
ügyes eladó Egy kis piac kutatás az árképzés előtt
Hi. Köszi, de nincs ilyen motorom.
Van egy komplett 10W 125 LCI szétkapott blokkom alkatrészeiben cserélném szívesen. Ami érdekelne cserébe az gyári lábtartó, gyári elektronika és kipufogó...
Szia!
350LC henger-dugó pár érdekelne és az elektronika. Elérhetőségem az adatlapomon, kérlek írj!
Köszi!
A két alu konzol stipi topi
Hétfőn lesznek,képek,árak
Ja! A fotókból hittem, hogy jépévés motyókat árul. Kellene még pár apróság, de ha levegős cuccok akkor nem érdekes nekem.
Te disznó Tudod mennyien csak sasolnak ezen a fórumon Esetleg ketteben
Minek Sanyikám nekem még jó a sexuális életem, úgyhogy nem kell pöcshosszabbító jó nekünk a levegős is.
Csókolom a tökeidet
Most már nem fogol vibrálni Mester meggyógyult és akcióba lendült Enyémet is most vittem le furatásra. Jövöhét eleje-közepe és ok.
Naaaa? Péterbáék is ypvs-eznek Lassan kijön a ypvs kategória
Köszönöm Ottó ! már felszereltem