Igaz még csak 3 éve versenyzek, de még úgy sem mentem c2-be Ez a MAMi gyerek nem hagy rendesen vissza vonulni csak mennem kéne 1-2 futamot itt is, hogy teljes legyen a repertuárom Neked meg adok a popsid alá egy ex füvesodabaszfaktorsanyi ypvs-t mert szeretlek lgalább egyszer valaki meghajcsa rendesen vagy az téged
hát valahol logikus hogy ez lesz............akiket felsoroltál abból tényleges versenyző három a klasszikus levegősből,főgecó,balogh laci bár ő máshol is megy, meg krisztián.marmoly dani nem akar yamaházni ,én tóltelék vagyok meg 250 a suzi,kisfrecska 250,mogyipet 250,éva125 de az idén ő se ment sokat,irmai ha a bambi mzre gondolsz nem ez a kategória,végh noé meg gangel szintén beugrók,igy persze hogy a kevesebb motort rakják a többhöz.a gabit azért nem irtam mert nem tudni 250 vagy 350 lesz neki jövőre.szóval nincs öröm-bodottság
Pedig papíron jól néz ki a mezőny.csak hát talán hárman voltak minden futamon, a többiek csak egy futamon idultak. Viszont többen jelezték, hogy tovább bővül a c3 ..vagyis már c2 mezőnye új motorosokkal. Remélhetőleg nem téli versenyzők Most hallottam, hogy a MAMS kiírta 125 ös Réméknek az OB-t a kispályás bajnokság keretében.Ha véletlenül a MAMIval egy időpontba lesznek megrendezve azok a versenyek, akkor 125 ben is érdekes dolgok lesznek.
c2
Diós Krisztián
Bánkuti Tamás
Frecska Gábor
Diós József
Balogh László
Irmai Zoltán
Mogyorósi Balázs
Mogyorósi Péter
Marmoly Dániel
Karalyos Éva
Végh Noé
Gangel Kálmán
Szabó Gábor László
Basszus! allig tanátam meg a a fórumot...nem írkáltok semmit? Na ehun van ni te okostelefon nélküli a cucc.Ez jóu? Ajiba megkapod és elmondhatod, hogy a nagy Füvesodabaszfaktorsanyi-tól van :) :)
Üdvözlök mindenkit. Én itt még új vagyok. Engem is érdekelne az RD. Az összes papírja megvan, forgalomba hejezhető? Mi hiányzik róla? hondavf1000r@freemail.hu
c2
Diós Krisztián
Bánkuti Tamás
Frecska Gábor
Diós József
Balogh László
Irmai Zoltán
Mogyorósi Balázs
Mogyorósi Péter
Marmoly Dániel
Karalyos Éva
Végh Noé
Gangel Kálmán
Szabó Gábor László
Csak a felsorolt alkatrészek egyben 20ezer ft
Hengerek
Powerek
Hengerfej
Amúgy is az a legfontosabb ütem.
Én már anyut is átállítottam 4T-re
Dora CRF70F
Benzin-gyufa..
D:)
Megvan minden lámpa ,konzol ,kábelköteg...
ö az:http://www.kepesmotor.hu/motor...