Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abszolút 10 cserélne, úgy gondoltam persze. Mindig tizedik lennék az első futamon no persze ahoz ott is kéne, hogy legyek a versenyen
Úgy hallottam lesz abszolút értékelés. Így már múkodne Kiváncsi leszek az MZ kupából jövőkre is, hogy mit repszesztenek majd. Chino yamaha, Stafkó kawa 500 4T, Taki MZ meg egy futamot megy az enyémmel.
csakhogy a klasszikban nincs tíz motor egyetlen kat.ban se,csoda ha pontozható...
Most beszéltem az eggyik MZ kupás haverral a racékról. Érdekes lenne bevezetni a classicba is a rotációt,azaz az első futam első 10 fordított sorrendben indulna a második futamon.Tök izgi lenne
csajok a motoron.ez az angol verzió.

http://youtu.be/snkfW8ddtPY
Rd 350 ypvs 1wt futómű alkatreszek gyujtás állo forgo resz karbik power tengelyek
Műszer fal eladó
30 5129874
itt egy jó felvétel a hétvégéről

http://youtu.be/0oWp3FRIjsw
Köszönöm köszönöm mindenkink a vidiket előre is és köszönöm hogy piázni is meghívtál bár csak kakaót iszom de azt cefetül
A GoPro kibírta úgy néz ki :)
Milyen kamerát használsz, hogy mégsem olvadt le? :D
Sziasztok! Nekem meg van mindkét napról az összes futam felvétele, csak az a helyzet, hogy bedöglött a laptopom, és ezért nem tudtam még őket feltenni, jövőhéten ha minden igaz járok otthon, és akkor feltolom mindet a dzsatubéra
Megvan meg a Mahajja?erdekelne
a kris kamerája mostanában vagy vesz fel vagy nem de gondolom ha van felvétel előbb utóbb felteszi
szokásos két csapat megy gyakorolni
Tervez indulni innen valaki, persze ha nem titkos infó :) , hogy indul 11én a 2 órás kakucsi gyakorláson?
Hát persze, hogy jó időket megy OldDió a fotocella előtt rángatta a jeladóját,amikor úgy ítélte meg, hogy az mán jó idő lenne Horváth Atti már egyenesen fel sem rakta a jeladót csak előre bepötyögte bele a legjobb időt Ezekkel én földi halandó már nem tudok versenyezni Ez már űrteknyika
Ottókám, drága kisszívem, kipakolom valami vinyóra - mer sok(k) - 'szt már kapod is a kezeidbe. Pl. ha benézel a havi ivászatra, ami mikor is lesz csepel-köki tengely? Nemrégiben javasoltam egy 2. csütörtöki időrést, ami konkrétan jövő hétre esik, de nem jelentkeztek, bisztoss sajnálják a páleszt az öregek Kénytelen leszek rámenni a stratégiai tartalékra
Főgecó először is mire az ECU-ból letölti az már nem kevés idő majd elküldi a HRC-nek elemzésre, végigfuttatja az otthoni szimulátoron majd az egész kielemzett, kijavított videót visszatölti a motorra, hogy legközelebb már a program vezérel mindent és majd csak utána teszi közzé...
Kisdió meg olyan köridőt ment, hogy egyszerűen kiolvadt az sd-kártya a helyéről...szóval marad az, hogy jövőre fel kell tenni neked is meg nekem is kamerát előre,hátra,fejre,térdre plusz még egy drónra is felrögzíthetnénk 1-et ami a pálya körül lebeg... amúgy jó reggelt :D
Nyugi Szőr Bajnok Ottó. Idénről van nekem bőven. Még idén felrakom. De még a képeket sem sikerült eddig.
És a Főgecó Kisdio felvételei is eltűntek . Már nem is érdekel biztos ciki megosztani a tudásukat
a te felvételed hol van?
ehhez kell a rutin minden évben a csucson abbahagyni
Nincs igazad, annyi azért változott az évek során, hogy egyre hamarabb jön ezzel a "menjen jövőre a faszom" szöveggel. Idén már szeptemberben elkezdte, ergo lassan kész lehet a motórja neki, mindenféle okos szimeringgel fűszerezve...
minden futamon már tényleg nem. vagy mami vagy ob vegyesen. uj classic 1 250 ben. néha c2 350 el.
Minden évben megígéred, hogy nem jössz, és minden évre építesz új motrot:)