Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamint kellene a RD 125-ös bal oldali karburátor 18 torok átmérővel.
Üdv mindenkinek! Rd 125 -hőz keresek egy olal vezeték csatlakozót. Ha vakakinek van ilyen átvenném.
kerékméret ennél is faja de legalább egy yamahávaltöbb a rajtlistán
C3

Mint jeleztem én csak akkor megyek vele, ha összefossa magát a cébé (ez kizárt, mert nem tudom), Bazsi akkor ha megkotlik a Mojini (erre mondjuk van némi esély), amúgy az Évi gyalázza majd vele a sok buzit, reméljük a Bregyóval kezdi
és hol mész véle 125-be vagy ráakasztasz 1 turbot? akkor is beleférsz a c2-be. majd a lojzi a haját tépheti
Óóó hogy a… hát ez már nekem kellemetlen.

Oda vagyon írva: eseriksz kettőötven

Mé csinyáljátok ezt velem, he?
ezt a gyönyörüséget ha felfurod ugy jársz mint a piktor balassán,jó lelöki a hfejet,de ez csak 400-as
Azt nem tudom holvan, nagyobb városnevet adnál.
bépestmucsa
Az hála Istennek müködik. Én Komló-i vagyok, te hol laksz?
Gyári generátor például.
800, ha felfúrom 920
Szia. A bal oldalin van a szivató az kellene. Mi lenne az ára? Van más alkatrészed RD 125-hőz?
De ez 600-as?
Nem csak hogy, még ráadásul kurva fasza kis bringa is. Vót ilyenem hős korban, konténerbű raktam össze kettőt. Zseniális. Évek óta kerestem egy használható példányt. Karalyos, Mogyorósi és egyéb hölgyeknek nincs többe alibijük a kerítésbe csimpaszkodni hupákolás helyett
ájjá'körbe és köpköggyé' meg, de szerintem ez esztétikus
van egy ilyenem
Mától hivatalosan is életbe lép a B terv 2.0

Igeeen, hangvillás. De legalább traktor.
Valamint kellene a RD 125-ös bal oldali karburátor 18 torok átmérővel.
Üdv mindenkinek! Rd 125 -hőz keresek egy olal vezeték csatlakozót. Ha vakakinek van ilyen átvenném.
sanyi!mi lett az odabaszfaktorral vasárnap? eltüntél az eredménylistáról
Kedves Főgecó Úr miért nem tudom felhívni 3 napja. Van első RSV gumi
18ért eladó ha érdekli. Ha nem akkor se felejtse el amiről beszéltünk.
Na íme az éccakai szánalmas botorkálás az egyre lejjebb konyuló fényszóróval. Velem ellentétben a blokk sose volt még ilyen gyors.

https://www.youtube.com/edit?o...
Ugyanmár miféle Morini, mikor a legkedvesebb emberekkel köztudottan Hondán találkozik az embör

http://youtu.be/FxIeZygsqrc