Újabb kérdésem lenne! Hány sebességesek ezek a motorok és hány voltos a rendszerük? Semmit nem találok róluk a neten igazából, lehet nem jól keresem! Nyomozgatásom során 78-ra tippelek az évjáratot illetően. Majd teszek fel képet róla. Még annyit hogy mi az indításának a menete és mik lehetnek az okok ha nincs szikra? Milyen olajat ajánlotok bele és milyen keveréket. Köszönöm a segítő választ előre is! Esetleg ha valaki tudna infókat amiket lelehetne tölteni annak örülnék!
Sziasztok.
Ma hozzá jutottam egy 125-ös RD-hez, két hengeres, krómozott sárvédők, alumínium botküllős kerekek. Az évjáratát nem tudom.
Alkatrészt hol lehet beszerezni hozzá? Ilyen kéne hogy index búra, első indexek kompletten,fényvisszaverő prizma a tankra, hátsó sárvédőre!
1WT-vázszám. Karbi powerjetes. 40ezer km, bontatlan blokk, nagyon szép állapot. 1985 évjárat. Árajánlatot emailben várom, mondjatok ti árat. resone-@freemail.hu
Sziasztok!
Hozzájutottam egy Rd 350 LC hez, ypvs. Adattábla alapján 1985ös. 1WT vel kezdődik a vázszám. Hány lovas ez gyárilag? A motor kintről származik, bontatlan blokk 40e km!
már jó ideje mennek a levegösök a mitó gyujtással konkrétan 3db,
és nem utcán. mivel 4 mágnes van alul felül ad szikrát. és fele suly.
kicsit rövid az agy de a kupszög ugyan az trükközni kell vele.
rd 350 re mito gyújtást?
azt hogy meg minek
lehet högy hüle vok a villanyhoz de
nekem a Mito vázban van az rd 350 blokk
és a gyári rd alaplap lendkerék és power motor meg a gyújtás vezérlő, meg a power vezérlő lett belekötve úgy a mito kábelkötegre hogy minden frankó működik minden lámpa visszajelző és fordulatszámláló
a mito lendkerekén egy jel van meg az alaplapon 1 jeladó az hogy csinálna 2 gyújtás jelet?
az rd egy jeladó és 2 jel egy van a menkőő
uj agyat kell hozzá késziteni, de hogy a powervezérlő jó e azt probálni kell, tervezem jövöre 1 ilyenelkészitését de sztem az eredeti is jó lessz ha ki tudod motorozni ezeken a pályákon
Ma hozzá jutottam egy 125-ös RD-hez, két hengeres, krómozott sárvédők, alumínium botküllős kerekek. Az évjáratát nem tudom.
Alkatrészt hol lehet beszerezni hozzá? Ilyen kéne hogy index búra, első indexek kompletten,fényvisszaverő prizma a tankra, hátsó sárvédőre!
kép ma lesz, csalódni nem fogsz :D
Hozzájutottam egy Rd 350 LC hez, ypvs. Adattábla alapján 1985ös. 1WT vel kezdődik a vázszám. Hány lovas ez gyárilag? A motor kintről származik, bontatlan blokk 40e km!
http://youtu.be/QiJMuFHooYg
és nem utcán. mivel 4 mágnes van alul felül ad szikrát. és fele suly.
kicsit rövid az agy de a kupszög ugyan az trükközni kell vele.
azt hogy meg minek
lehet högy hüle vok a villanyhoz de
nekem a Mito vázban van az rd 350 blokk
és a gyári rd alaplap lendkerék és power motor meg a gyújtás vezérlő, meg a power vezérlő lett belekötve úgy a mito kábelkötegre hogy minden frankó működik minden lámpa visszajelző és fordulatszámláló
a mito lendkerekén egy jel van meg az alaplapon 1 jeladó az hogy csinálna 2 gyújtás jelet?
az rd egy jeladó és 2 jel egy van a menkőő