Sajnos ReityR6 nem egyedül van ezzel a problémával. A mai napon az enyém is meghülyült (megint). Miközben elérte szépen az 50-55 fokot a motor az alapjáratom nagyon leesett. Éppen, hogy le nem fulladt.
Aztán már amikor rendesen felmelegedett és elindultam vele a városba a gép úgy döntött, hogy a pirosnál megadja magát. Persze az után nem nagyon volt hajlandó beindulni. (Kellemes pillanat volt)
Miután beindult többször már nem állt le azután semmi probléma nem volt vele. De több alkalommal előjött sajnos ez a jelenség nekem is. Csak úgy mint a lejjebb linkelt videóban.
szétkaptam, kitakarítottam es beállítottam. 18 es 96 közé sikerült belőnöm. picit még ingadozik az alapjárat, de mar csak +- 100rpm-et. 1500 körül. Lehet még valamit finomítani kéne... De amég szerelő nem látja, addig legalább igy tudom használni :)
ezeket nézd végig és csináld meg itt be tudod állítani. ha akkor sem lesz jó akkor valószínűleg ki kell cserélni de akkor már jobb ha megnézi egy szerelő.
Akár az en motoromrol is készülhetett volna a videó, amit kilinkeltél. Ugyan ezt csinálja az enyém is.
csak talán konnyebben beindul, miután leállitotta magát.
Megneztem a diac-ban az 1-es menuben az ertekeket:
17 es 95 gaz-nál.
szerinted ez a baj? kell vagy lehet ezen valamit allitani?
ha valami ilyesmi a hiba http://youtu.be/eMl6hidxZ8M akkor TPS szenzor problémája van. Az 1-es diagnosztikai menüben meg kellene nézni hogy milyen számot ír ki megjegyzed majd ráhúzod a gázt és azt a számot is megjegyzed 18 és 97 között kellene elvileg lennie.
töltöttem fel egy videot a hibárol. Ha van egy kis időd kérlek nézd meg. Mikor videóztam nem sikerult előidéznem,hogy teljesen le is áljon,de sajnos ha már kellően felmelegszik a motor, meg is áll...
sajnos a hiba megmaradt, de hibakod nincs. nem ad uj hibakodot, de ugyan ugy mint eddig ingadozik az alapjarat, majd megall. marad a szerelo :'(
koszi a segitsegedet
gyertya csere ill légszűrő tisztítás az "nem kerül semmibe" mert ha kicsit is igényes vagy cseréled és innentől fogva tudod h mikor volt utoljára aztán ha nem segítenek akkor mehetsz tovább szinkron stb stb...
Tavasszal vettem a motort. Több mint valószínű, hogy járt pályán a gép. és az is 100% hogy nem a gyári kipufogó volt rajt. Lehetséges, hogy a légszűrő is valami sport cucc lehetett. Szerintem eladás elött visszapakoltak minden gyári cuccot a motorra. Lehetséges, hogy valamit vissza kellene szinkronizálni a gyári cuccokhoz?
Meg tudod mondani, hogy ahol a hiba kódot olvastuk ki, ott a többi szám milyen menüpontokat takar?
A szinkronizálást hol érdemes megcsináltatni esetleg Szolnok környékén?
Sajnos ReityR6 nem egyedül van ezzel a problémával. A mai napon az enyém is meghülyült (megint). Miközben elérte szépen az 50-55 fokot a motor az alapjáratom nagyon leesett. Éppen, hogy le nem fulladt.
Aztán már amikor rendesen felmelegedett és elindultam vele a városba a gép úgy döntött, hogy a pirosnál megadja magát. Persze az után nem nagyon volt hajlandó beindulni. (Kellemes pillanat volt)
Miután beindult többször már nem állt le azután semmi probléma nem volt vele. De több alkalommal előjött sajnos ez a jelenség nekem is. Csak úgy mint a lejjebb linkelt videóban.