Hallottam anno olyan infót, hogy talán a korábbi évjáraté bele tehető, de nem mertem kipróbálni. Amúgy konkrétan a 03-05 -höz tényleg nincs csak sport, vagy Yamaha szalonból tudnak gyárit hozni huszonpárezerért.....
Amúgy a BMC-nek már van 10 körül, sztem azt nyugostan beleteheted ha van rá keret. A injektor még elbánik vele, baja nem lesz tőle.
1 db gyári plexi, 8000
1 db gyári kipufogó 15000
4 db komplett index, eredeti gyári 8000
1 db utángyártott kék üléstakaró 6000
1 db akksi GT9B4 GS márka 5000
1 db Lazer LZ6 M-es sisak 8000
Érdeklődn emailben és telefonon is lehet! Az árak irányárak.
2004-es R6-ra szeretnek masik kormanyt tenni. Olyan Naked Bike-ossat
Honnét tudék hozza beszerezni dolgokat? Esetleg ötletek,hogy hogyan oldjam meg ,hogy elérjen a fék,gaz,kulnung...?
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni,hogy 99-r6-ba hol található az irányjelző relé?
Lecseréltem ledesre és villog mint az őrült. A világítást rákapcsolom akkor meg nincs index!
Én tavaly vettem egy utángyártott szivacsot (valami amerikai gyártmány) plusz légszűrő olajat. Gyári műanyag szegecseket kifúrtam, új szivacs be, szegecs vissza és ment a helyére.
Keresgettem a neten, hogy honnan is vettem azt a szivacsot, de hirtelen nem találtam meg. Nézz szét e-bay -en, szerintem találni fogsz.
sziasztok, tudnátok segíteni abban,hogy vettem most egy yamaha r6-os 2004-es,és szeretnék venni hozzá egy légszűrőt,de nem találok hozzá,csak ezt a drága K&N sportot.
előre is köszi a segítséget
Sziasztok.2006-2007 piros-fehér r6r-t keresek olyan 1,3m körül,ha tudtok vagy van valakinek légyszives keressen meg.Előre is köszi. bergabi@indamail.hu 0620-467-8480.
Hali! Nekem R1 van... Kettő is mint köztudott az egyiket ellopták tavaly de meglett Romániában.( egy Rossi Goo! replica)
Imádom.. lehet hogy nem r6 viszont egy ismerősömnek volt kavasaki-ja.2007-ben vette zsír újonnan és egy hónap múlva főtengely szimering-es lett Dobogókőn.Megcsinálták neki gariba,majd fél év múlva megint az lett.. Megcsináltatta horror áron és eladta...Iszonyatosan haragudott rá...Én nem ismerem a kavát valamiért nem szerettem volna soha de ezt az esetet a saját szememmel láttam...Nem túl bizalom gerjesztő..Főleg mikor motorozás helyett a parkolóban ülsz és várod a trélert egy olajtócsával a mocid alatt..
sziasztok! erdeklodnek,h aki rakatott powercommandert a gepebe,milyen valtozasokat tapasztalt?nem kimondottan arra gondolok,h hany LE-vel lett erosebb,hanem h erezheto e valtozas a nyomatekgorbeben, esetleg a gazreakcioban vagy vmi masban?
barmilyen valaszt szivesen varok
koszi
Szerelő csinálta, de először nem jött rá, hogy mi az. A vezérlést, és a kuplungot is átnézte, mire rájött hogy a generátor az. De a generátorhoz elég a deklit és a lendkereket levenni, még az olaj is maradhat benne.
Nekem akkor volt hasonló jelenség az R1-en amikor fellazultak a generátor állórész csavarjai, de az idővel egyre hangosodott. Eleinte csak amikor "visszapörgött" a motor, aztán hidegen alapjáraton is morgó hangja volt.
Találkozott már valaki ilyen hanggal?: http://youtu.be/6N-bK8OvKhs
én már vagy 20 ezret lenyomtam így az enyémmel,se rosszabb se jobb nem lett,a Karsainál is csak vakarják a fejüket,a kuplungnál cseréltek ki egy távtartót,de ez a hang megmaradt...alapjáraton semmi zaj,fordulaton sem,csak ha visszaengedem a gázt,olyan 6ezertől 2ezerig csinálja...ja ez nem az én videóm.Ötlet vki?
Kifejezetten 2003-2005 évjáratúhoz készült, úgyhogy szerintem nem.
Amúgy a BMC-nek már van 10 körül, sztem azt nyugostan beleteheted ha van rá keret. A injektor még elbánik vele, baja nem lesz tőle.
Köszi!
Az alábbi alkatrészeim eladóak egy 2003- R6-ból:
1 db gyári plexi, 8000
1 db gyári kipufogó 15000
4 db komplett index, eredeti gyári 8000
1 db utángyártott kék üléstakaró 6000
1 db akksi GT9B4 GS márka 5000
1 db Lazer LZ6 M-es sisak 8000
Érdeklődn emailben és telefonon is lehet! Az árak irányárak.
2004-es R6-ra szeretnek masik kormanyt tenni. Olyan Naked Bike-ossat
Honnét tudék hozza beszerezni dolgokat? Esetleg ötletek,hogy hogyan oldjam meg ,hogy elérjen a fék,gaz,kulnung...?
Valaki tudna segíteni,hogy 99-r6-ba hol található az irányjelző relé?
Lecseréltem ledesre és villog mint az őrült. A világítást rákapcsolom akkor meg nincs index!
Keresgettem a neten, hogy honnan is vettem azt a szivacsot, de hirtelen nem találtam meg. Nézz szét e-bay -en, szerintem találni fogsz.
előre is köszi a segítséget
http://www.kepesmotor.hu/bukog...
Esetleg valakinek nincs elfekvőben 2004 R6-hoz fejidomtartó konzol?Sajna az enyém megadta magát!
Imádom.. lehet hogy nem r6 viszont egy ismerősömnek volt kavasaki-ja.2007-ben vette zsír újonnan és egy hónap múlva főtengely szimering-es lett Dobogókőn.Megcsinálták neki gariba,majd fél év múlva megint az lett.. Megcsináltatta horror áron és eladta...Iszonyatosan haragudott rá...Én nem ismerem a kavát valamiért nem szerettem volna soha de ezt az esetet a saját szememmel láttam...Nem túl bizalom gerjesztő..Főleg mikor motorozás helyett a parkolóban ülsz és várod a trélert egy olajtócsával a mocid alatt..
barmilyen valaszt szivesen varok
koszi
Találkozott már valaki ilyen hanggal?: http://youtu.be/6N-bK8OvKhs
én már vagy 20 ezret lenyomtam így az enyémmel,se rosszabb se jobb nem lett,a Karsainál is csak vakarják a fejüket,a kuplungnál cseréltek ki egy távtartót,de ez a hang megmaradt...alapjáraton semmi zaj,fordulaton sem,csak ha visszaengedem a gázt,olyan 6ezertől 2ezerig csinálja...ja ez nem az én videóm.Ötlet vki?