Jól sikerült a tegnapi HRing, így most keresek 2003-as R6-ra bal kormánycsutkát. Kapcsolók,markolat,kuplung nem kellenek, elég lenne csak a cső, vagy cső+konzol.
Ha van valakinek otthon elfekvőben, kérem jelezze!
Motorozzatok helyettem is!
Szedd le az ülést, felkapcsolt lámpánál mozgasd meg kicsit a vezetékeket, reléket, próbálj összefüggést keresni. Valószínűleg negatív-at nem kap a lámpa. Esetleg a csatlakozót is megnézheted. Valahol a farokidomban van.
sziasztok! segítségre lenne szükségem! nem tudom mi okból de 1 ik pillanatról a másikra nem működik a hátsó lámpa világításom és az irányjelzők sem...elég bosszantó mert holnap után viszem műszakira és meg kellene oldanom addig...aki tud segítsen h mit hogy hova...
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Egyik barátom elkottázta a dolgokat, és kicsit fénytöréses lett a motorja!
2003 év végi R6-ról lenne szó!
Szükségem volna az alábbiakra:
- bal oldali kormánycsutka
- bal oldali első lábtartó
- bal oldali dekni
- faridom
- hátsó lámpa
Ha valamelyikőtöknek van ilyen bontott alkatrésze, akkor kérem jelezze itt, vagy a beciby@citromail.hu e-mail címre!
Ha lehetséges képpel együtt jelezzétek!
06 R6R-hez keresek kiegyenlítő tartályt. Ha esetleg valakinek van elfekvőben...
Keresek 2004-es Yamaha R6-hoz fejidomot, olyan is jó ami javításra szorul. A szine lényegtelen és ha lehet, ne csillagászati árakon.
Üdv
Jól sikerült a tegnapi HRing, így most keresek 2003-as R6-ra bal kormánycsutkát. Kapcsolók,markolat,kuplung nem kellenek, elég lenne csak a cső, vagy cső+konzol.
Ha van valakinek otthon elfekvőben, kérem jelezze!
Motorozzatok helyettem is!
Köszi.
2003-2005 R6-hoz keresek első sárvédőt. Ha valakinek van eladó, kérem jelezze.
Köszi.
ukb
A segítségetekre lenne szükségem!
Egyik barátom elkottázta a dolgokat, és kicsit fénytöréses lett a motorja!
2003 év végi R6-ról lenne szó!
Szükségem volna az alábbiakra:
- bal oldali kormánycsutka
- bal oldali első lábtartó
- bal oldali dekni
- faridom
- hátsó lámpa
Ha valamelyikőtöknek van ilyen bontott alkatrésze, akkor kérem jelezze itt, vagy a beciby@citromail.hu e-mail címre!
Ha lehetséges képpel együtt jelezzétek!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!