Én 1 hete cseréltem.
A tankot felhajtod. Légszűrőt kiveszed. A légszűrőházról lehúzod a csöveket. Leveszed a légszűrőházat. Kiveszed a hővédőlemezt. A csatlakozókat széthúzod. gyertyapipát kihúzod a helyéról és a gyertyák kicsavarod. Gyertyát belerakod. a többi visszafelé. 30 perc alatt meg lehet csinálni.
Nem akarpk bele vau vau de ha már valaki igy indul neki a gyertya cserenek akkor tenyleg ne eroltesse ezt a temat... Meg ha el is jut a gyertyaig pl. csavarodbe es beleszakitod a menetet a hengerfejbe akkor mi lesz?! 5kHufos munkadij helyett buksz 100kHufot...
Ja es mekkora kocsog vagyok h ezt leirtam....
De amúgy mit vársz? írják oda hogy melyik csavarokat csavard ki darabra pontosan vagy mi? nem értem igazából mi a probléma :) leveszed a tankod, a légszürő házat és tádámm, ott a szelepfedél
Hát a te dolgod de ha egy gyertya cserét nem tudsz megcsinálni manuál nélkül, akkor jobban jársz ha el viszed olyanhoz aki ért is hozzá (Pl: szerelő), mert nehogy több kárt csinálj mint hasznot, de a te tudod....
Szerintem nem annyira gáz, meg jó tud lenni, ha nedves úton mész, nem szórja szét a sarat hátadra (nekem is egy lemez volt mikor megvettem, és még a hátam is sáros lett egy karika után, a motorról nem is beszélve). A rsz. világítást most cseréltem ledre, következő az index lesz.
Van valakinek leírása hogy hogyan kell 03-04 R6-ba gyertyát cserélni? Lépésről lépésre. A szervizleírás elég szűkszavú. Az is érdekelne, hogy milyen spec. szerszámok kellene. T-Rex bukógombával kapcsolatban van tapasztalatotok? Milyen ledes irányjelzőt érdemes beletenni? (E-számosra gondoltam)
A tankot felhajtod. Légszűrőt kiveszed. A légszűrőházról lehúzod a csöveket. Leveszed a légszűrőházat. Kiveszed a hővédőlemezt. A csatlakozókat széthúzod. gyertyapipát kihúzod a helyéról és a gyertyák kicsavarod. Gyertyát belerakod. a többi visszafelé. 30 perc alatt meg lehet csinálni.
Ja es mekkora kocsog vagyok h ezt leirtam....
Egyszerűen nem is értem, mi a probléma, vagy mit szeretnél tudni? Hol akadsz el benne?
1. vedd le az ülést
2. vedd le a tankot
3. vedd le a légszűrőt
4. Cseréld ki a gyertyát
Azért ez elég kevés, cseréltem már gyertyát és légszűrőt motorban, de az csupasz volt. Ez meg így elég kevés.
Van valakinek leírása hogy hogyan kell 03-04 R6-ba gyertyát cserélni? Lépésről lépésre. A szervizleírás elég szűkszavú. Az is érdekelne, hogy milyen spec. szerszámok kellene. T-Rex bukógombával kapcsolatban van tapasztalatotok? Milyen ledes irányjelzőt érdemes beletenni? (E-számosra gondoltam)