2004-es R6-ra milyen láncot ajánlatok? Nézegettem nagyvas-on gyári fogszámú fogaskerekeket, de a láncot nem tudom, hogy milyen kell rá, 520, 530-as? A gyárira lenne szükségem!
Köszi
Szia!
Köszi, ha tudnál segíteni benne, az nagyon jó lenne!
a farokidom mind2 oldalára kellene. Esetleg meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülne kb postával együtt?
Helló R6ország!
Ha valaki gondolja, egy pacsiért (kézfogás) elvihető egy gyári 05-re való első fékcső, és egy egyedileg varrott első ülés huzat!
Üdv: Brit
Beállíttatom ha oda jutok, vagyis minél előbb jó lenne. És rádírok hogy meg oldódot-e a probléma. Amúgy az én motorom is 2005 -os injektoros Yamaha R6.
2004-es R6-ra milyen láncot ajánlatok? Nézegettem nagyvas-on gyári fogszámú fogaskerekeket, de a láncot nem tudom, hogy milyen kell rá, 520, 530-as? A gyárira lenne szükségem!
Köszi
tudna valaki egy linket küldeni,ahol 2003.10 havi r6-hoz árulnak légszűrőt? ahol ár is fel van tüntetve.
előre is köszi
innen tudsz rendelni:
http://motormatrica.hu/oldalak...
Köszi, ha tudnál segíteni benne, az nagyon jó lenne!
a farokidom mind2 oldalára kellene. Esetleg meg tudnád mondani, hogy mennyibe kerülne kb postával együtt?
Ha valaki gondolja, egy pacsiért (kézfogás) elvihető egy gyári 05-re való első fékcső, és egy egyedileg varrott első ülés huzat!
Üdv: Brit
Nem maradt az erigyből kuplung bowdened? Ami nem sorjás, itt-ott szakadt, mert olyan van nekem is!
Köszöntem!
Megadod az email címed?
Nekem az van, nincs gondom vele. Más még nem volt így hasonlítási tapasztalatom nincs.
Véleményeteket szeretném kérni egy Matris kormány lengéscsillapítóról ... megéri e megvenni ?
Előre is köszi .
Kék fehér 2004-es Yamaha R6 farokidom és tankmatricát keresek! Tud valaki segíteni?
Köszönöm!