Kérdésem lenne. Egy 2002-es R6-ra fel lehet tenni a 2007-es R6 far idomát? Vagy nem megoldható? Jó pár pályamotoron a 2007-es faridoma van, gondoltam én is megoldom bár utcai mocira lenne. Kösz!
köszi!
Nekik nincs ebből a fajtából, minta alapján tudnak csinálni, csak a tervezési költséget is fizetni kell. Lehet nem lenne nagy összeg, egy mailt megér
Sziasztok!
a képen látható 2002-es r6 farokidom matricát keresek!
ha valakinek van, vagy tudja, hogy honnan lehet beszerezni, az nagyon jó lenne, sehol a világon nem találok.
Ha a 2005-ös sima R6-ra és a 2006-os R6R-re gondolsz, akkor ha jól tudom nem, nem egyezik meg a légszűrő.
Olajat meg nézd meg a szervíz manuálban, hogy mit ír a gyár, de mindenki másra esküszik, itt sokan istenítik a Motult, én pl. Castrol használok és megvagyok vele elégedve.
Kérdésem lenne. Egy 2002-es R6-ra fel lehet tenni a 2007-es R6 far idomát? Vagy nem megoldható? Jó pár pályamotoron a 2007-es faridoma van, gondoltam én is megoldom bár utcai mocira lenne. Kösz!
2003 R6-os Yamahába milyen olajat ajánlotok? Én nem tépem annyira, szerintem Motul 10W40 lenne a jó.
7500Ft Postát állom!
Érd: n.misi.tt@gmail.com
Tel: 06-70-615-9136
7500Ft Postát állom!
Érd: n.misi.tt@gmail.com
Tel: 06-70-615-9136
Nekik nincs ebből a fajtából, minta alapján tudnak csinálni, csak a tervezési költséget is fizetni kell. Lehet nem lenne nagy összeg, egy mailt megér
Én tőlük kértem ajánlatot az enyémre (2005-re ugyan), de korrektnek találtam árba is, 30.e all in! Plusz küldött anyagmintát is..
Ha időben cseréled, gyakorlatilag utcai használat mellett mindegy, én Motul 5100 10w40-et használtam.
a képen látható 2002-es r6 farokidom matricát keresek!
ha valakinek van, vagy tudja, hogy honnan lehet beszerezni, az nagyon jó lenne, sehol a világon nem találok.
Olajat meg nézd meg a szervíz manuálban, hogy mit ír a gyár, de mindenki másra esküszik, itt sokan istenítik a Motult, én pl. Castrol használok és megvagyok vele elégedve.
2005-ös r6-ba milyen motorolajat javasoltok?
Arrow dobhoz van egy szép állapotú össze kötőcsövem ha valakit érdekel!2001 R6-on volt!
Van R6-hoz 2 arrow dobom. Egyik karbon, a másik titánium.
A karbonhoz van felfogatóbilincs is. Nincs bennük E betű.
Titanium 18.000+posta (kisebb beutődés van a tátoldalon) 36 cm
Karbon 23.000+posta 47 cm
Az árak kismértékben alkuképesek.
eladnám 99-02-ig jó Yamaha R6 hasidomom....
10.000 a kettő együtt ....
Tud valaki segíteni ? Köszi
Nálatok nincs véletlen eladó kormánygátló ?
Nemsokára megy a válasz.
Küldtem mailt