Nem tudok róla. Januárban hoztam el, és most egy hosszú túra után megjelent. Mondjuk sportizzó van benne, de attól még nem kéne párának lennie. Tömítést hogy tudok cserélni? Egyszerűbb venni egy komplettet?
Furcsa hangokat hallottam az első futómű felől, néha néha egy surlódós-kattanós hang jött onnan, nem tudtam mire vélni, aztán leszedtem az első sárvédőt és észrevettem, hogy a a gumi rendesen elkezdte enni a sárvédő belső oldalát. Azt nem értem, hogy hely van a gumi és a sárvédő közt, akkor hogyan ér hozzá, és miért csak néha hallom ezt a furcsa hangot?
Valaki találkozott már hasonló problémával? Esetleg hogyan tudnám megemelni az első sárvédőt?
Helo. Jövő héten rájuk hívok hogy mibe kerulne, és hogy mennyi a posta. Majd ird meg hogy milyen evjarat es szin kell. Mail címem: takacs.l83@gmail.com
2003-as R6 lámpabúrám párásodik. Ez elő szokott fordulni?
Furcsa hangokat hallottam az első futómű felől, néha néha egy surlódós-kattanós hang jött onnan, nem tudtam mire vélni, aztán leszedtem az első sárvédőt és észrevettem, hogy a a gumi rendesen elkezdte enni a sárvédő belső oldalát. Azt nem értem, hogy hely van a gumi és a sárvédő közt, akkor hogyan ér hozzá, és miért csak néha hallom ezt a furcsa hangot?
Valaki találkozott már hasonló problémával? Esetleg hogyan tudnám megemelni az első sárvédőt?
Ha mégsem lenne jó. Írj
2003-as R6 lámpabúrám párásodik. Ez elő szokott fordulni?
http://www.yamaha-motor.eu/at/...
Üdv:B