Az jó akkor nem ugrok el érte ha nem baj
á pedig jó lett volna a fék cső mert másik főfékhengert akartam fel rakni és ahoz jó lett volna, havernak meg kék R6-ja van és neki meg az ülés huzat kellet volna de sajnos ő se lakik közelebb
Más: INGYEN ELVIHETŐ, némi alkohol esetleg elfogadok:
05 R6 gyári fékcső,
03-05 egyedileg varrott első ülés huzat.
Asszem ennyi, amit fel tudok ajánlani.
Persze ne kapkod el de ha kicsit is vacakol érdemes lecserélni ne hogy ne indúljon be ha el mész valahova. Én is most fogom az enyémbe le cserélni mert nem merem kockáztatni hogy vidéken cserben hagy.
Köszönöm. mostanában egy kicsit vacakol az aksi, tegnap be akartam indítani a motort és az aksi lemerült. Feltöltöttem tegnap, utána beindult, ma reggel is beindult. várok kb 3 napot ha nem indul akkor kellesz egy aksi bele.
vigyázz sőr brittonnal,mert lebőgsz te is mint én itt az r6-osok közt...leoszt pik-pak...neked ezt kívülről kellene tudnod,hogy mi van a manualban..hehehe,
Látom nem érted miről beszélek! Ha ki szeretném olvasni a manual-jaból, ami jelzem nincsen meg nekem! Azért írtam ide, mert mire megkeresem a manualjat neten, kikeresgélem a szövegből nagy nehezen, addig itt 5-ször válaszolnak :)
Érted már a LOGIKÁT? :P
Igen! Bár kíváncsi lennék, mennyit agyalt rajta és hány cigit nyomott el közben. Nekem személy szerint nem tetszik jobban, mint gyárilag, de kinek a pap, kinek a papné...
Postát véletlenül nem tudod mennyi volna?
2. lehetőség: Ha minden jól megy, májusban Jászboldogháza találkozó.
3. lehetőség: ja, az nincs, ha nem motorozol el ide.
á pedig jó lett volna a fék cső mert másik főfékhengert akartam fel rakni és ahoz jó lett volna, havernak meg kék R6-ja van és neki meg az ülés huzat kellet volna de sajnos ő se lakik közelebb
Köszi!
Más: INGYEN ELVIHETŐ, némi alkohol esetleg elfogadok:
05 R6 gyári fékcső,
03-05 egyedileg varrott első ülés huzat.
Asszem ennyi, amit fel tudok ajánlani.
Yamaha r6 2005-ös motorhoz milyen aksit ajánlanátok? A gyári 12 V-os 8 Ah. 10 Ah-ást bele lehet rakni?
Érted már a LOGIKÁT? :P