Sajnos én is benéztem mert úgy emlékeztem hogy ez a kialakítású az enyém is de nem! Úgy hogy nem tudom melyik évjáratra jó de szerintem az első szériára!
hello
láttam neked 2004-es van, szóval elvileg jónak kell lennie a 2005-re is. Engem érdekelne, adatlapomon van az e-mail, h megbeszéljük a részleteket.
üdv
Sziasztok! Az egyik cimborám most tavasszal szeretne venni egy R6-ot. 2003-2008 közöttiket nézeget. Olyan kérésem lenne hogy ha vannak típushibák, árulkodó jelek akkor légyszíves írjátok már le azokat. Válaszaitokat előre is köszönöm! Robi
Kikopott neked is a gyújtáskapcsolód. Én is először azt hittem, kosz került bele, fújtam bele wd40-et de semmi... aztán próbálkoztam a másik új gyári kulcsával, de ezt sem vált be. Nekem az segített, hogy kulcselfordításkor lefele "veszíttem-nyomom" a kulcsot és úgy könnyen fordul, nem lesz darabos...
Sziasztok!Buek mindenkinek!
most h nem jarom a motorom, eszembe jutott, ami mar regen zavart, csak nem volt idom foghlalkozni vele, h a kulcselforditas egyre nehezkesebben megy. mintha egyre jobban kopna el a kulcsszekreny. probaltam wd40-el ideiglenesen segitett, de utana ujra darabos, akadassal teli az inditas. esetleg valaki talalkozott e mar ilyennel?nem tudom meddig birja igy, de remelem a cseren kivul mas megoldas is van a problemara.
olyan az enyém is,csak annyi lenne a fényezés meg a matrica,mint egy bontott elem.
de dobj egy-két fotót valentinmolnar@freemail.hu címre,és megnézem,
üdv
Köszi
Nem ígérem hogy tartogatni fogom.
De amikor lesz pénzed írj rám és ha meglesz még akkor adom is!
Sajnos én is benéztem mert úgy emlékeztem hogy ez a kialakítású az enyém is de nem! Úgy hogy nem tudom melyik évjáratra jó de szerintem az első szériára!
láttam neked 2004-es van, szóval elvileg jónak kell lennie a 2005-re is. Engem érdekelne, adatlapomon van az e-mail, h megbeszéljük a részleteket.
üdv
Eladó Yamaha r6-hoz kevlár védő cuccok!
Hibátlan állapotúak!
Ár:5000Ft
Írsz egy mail címet, hogy tudjunk beszélni erről a lámpáról, úgy néz ki, hogy még is csak szükségem lenne rá!
Köszöntem!
Eladó Oxford nyeregtáska hibátlan állapotban!
http://auto-motor.vatera.hu/al...
most h nem jarom a motorom, eszembe jutott, ami mar regen zavart, csak nem volt idom foghlalkozni vele, h a kulcselforditas egyre nehezkesebben megy. mintha egyre jobban kopna el a kulcsszekreny. probaltam wd40-el ideiglenesen segitett, de utana ujra darabos, akadassal teli az inditas. esetleg valaki talalkozott e mar ilyennel?nem tudom meddig birja igy, de remelem a cseren kivul mas megoldas is van a problemara.
Van... Csörögj ha érdekel!
de dobj egy-két fotót valentinmolnar@freemail.hu címre,és megnézem,
üdv
email: n.misi.tt@gmail.com
Egy olyan kérdésem lenne 2003-as R6-ra fel lehet tenni a 2008 as R6 idomokat? Vagy teljesen más a kialakítás? Köszi!