Nagyon jó volt! Közel volt a 2:20 a legjobb körömbe....de hát mentem össze vissza... Nekem nagyon kevés volt....legközelebb vmi olyan csoportba kellene menni ahol van mindig 20 perc pihim a kövi 20 perc menethez.....amúgy a 11126-os hozzászólásomba mindent leírtam.
nem R6 om van hanem gixi 600 k5
akkor jártam itt amikor kinéztem egy r6r 1.4 ért majd elmentem innen pestről érte veszprémbe papirokkal lovéval mindennel a tip top meghírdetett gépre és amikor vittem a szerelő havert rájöttünk hogy kisebb átvizsgálás után a hibátlan gépezet annyira nem is hibátlan ugy pakolták össze... a számitógépébe beleturkáltunk csak három hibakódot találtunk aztán jött egy jó ajánlat ugyhogy gixi lett de megszerettem itt a népet ugyhogy maradtam
en tervezem h veszek egy 600 palyagepet,de mivel meg ajanlatokat nem kaptam,ami megfelelo lenne,ezert lehet h veszek palyaidomot,meg par aprosagot meg rä
Majd mazsolazgatok .
jo ejt sracok megyek a csajos melle
hol van 60ert?
http://ww
w.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r6-4861811
akkor jártam itt amikor kinéztem egy r6r 1.4 ért majd elmentem innen pestről érte veszprémbe papirokkal lovéval mindennel a tip top meghírdetett gépre és amikor vittem a szerelő havert rájöttünk hogy kisebb átvizsgálás után a hibátlan gépezet annyira nem is hibátlan ugy pakolták össze... a számitógépébe beleturkáltunk csak három hibakódot találtunk aztán jött egy jó ajánlat ugyhogy gixi lett de megszerettem itt a népet ugyhogy maradtam