Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked amúgy R6-od van? Nem dobsz róla képet?
Bodis Sanyibanal en ilyet meg nem hallottam h lehet alkudni
egyebkent verseny rendszereknel eleg komoly eredmenyeket ert el ,azt mondjak,illetve olvastam is+az oldalan is vannak azert eleg sokan jo versenyzök akik bodis-al mennek.
Jövőre ÉN is megyek tuti.....majd mondjátok mikor mentek akk Én is betervezem
azt hiszem a rendszer 2kilo körül.70ezer adob.de lehet alkudni
www.motorradonline.de
el lehet olvasni szerintem,az ujsagban az van.
mi pénz lett volna a rendszer, ill a dob?
motorrad magazin osztrak,de van nemetben,olaszban mindenhol EU ban.szerintem neten rajta van.
el csak ezert nem mennek,de majd ugy probalom alakitani a nyari szabadsagom h 1-2 beleferjen illetve ha mínden igaz csak Becsben fogok melozni
Melyik ujságban van pontosan ez a teszt?
eljárnál ide a ringre? :D
1.Akra
2.Leo
3.Termignoni
ja es a durva az egeszben h a Bodis 1299eu-ert van ra,az egyik legdragabb.
tudom.nekem minden motorom volt cserelve.mint minden motor,jobban pörög,hamarabb leforog,jobb direktben is.
És mi lett az első?
Spedoohoaler kell bele.a -1 +2 formacio a legjobb SZERINTEM az R6-on.
Amúgy lényegesen jobb lett alsó tartományban.Leáttételezve
En is elakarom kezdeni
Most +2 akarok hátra tenni.A km óra pedig totál hülyeséget mutat
Na akkor elmondom nektek kedves barataim h a Bodis dobot a motorrad magazin szeptemberi szamaban Kawasaki Z 1000-en teszteltek 13masikkal egyutt,es a Bodis csak hatulrol lett az elso.
Sorryyyyy mkinel ezert.............
Én fehivtam Őket.Csinálnak.Én leömlőt akartam venni,de csak rendszerben atták volna,vagy dobot!
+1 elöre szerintem meg senki nem rakott fel R6-ra.-1 elöre+1 hatra ugy ok.hidd el nekem.
Jobbam forog miota fent van nem?
én benne vagyok! mehetünk csak szóljatok akárhova! jövőre a pályázást is el akarom kezdeni !
De Bódis dobot csinálnak R6R-hez? Még sehol nem láttam....
Jövőre szervezhetnénk egy túrát
huha,megfogtál.majd holnap megnézem.Én legközelebb Bódis dobot vennék.
itt egyébként tényleg egész jó a társaság szivesen túrázgatnék innen vagy csinálni összejöveteleket!