ja 2hete vasarnap felvittem a csajost a Glocknerre mert mondta h meg nem volt.ok,en mar 20x de menjunk.zell am se 29fok,a penztarnal mar csak 23fok 1120m-en.majd fent a tetön mar csak 11 fok volt es huvos szelt fujt.
ha jol emlekszem 1.8-ert vette a o6 gyartasu 08forgalomba h. R6-ot,ugy h az iden mar sokat szerintem motorozni nem fog vele.
jogsi meg nem lesz meg november elött,akkor meg mar majdnem h mindegy ,es csak majd.
Igen! Erre vigyázni kell! Én is mondtam neki, hogy nehéz lesz kibírni.....Én a helyébe leadnám valahol a kulcsot A hideg aszfalt nem játék......még ha 25 fok van akkor se.
Te akkor minek vetted meg meg az R6ot ha az iden, te azzal jogsival nem fogsz mar motorozni...........
Nem sietted el kicsit?Telen lesznek majd szep akciok ammmmm .
A tankra kellene nekem valami átlátszó védő fólia, a combom és a tank közé, mert az r125ön faszán elhalványúlt 1 csíkban a festék, ahol a lábam volt..(bőrruhában)...nem akarok ezzel is igy járni, tudtok valami speckó védő fóliát ?
Komplett cseréltem! Most a hátsó vmi más márka az első Jt a lánc
RK 525-ös.
Tipp volt hogy esetleg rosszat adtak!
Vkit kérdezz meg ott a környéken mert kár lenne szétb@szni a láncot. Biztos van vmi jó szaki a környéken!?
De Te csak első lánckereket cserélted, vagy komplett lánc + első, hátsó lánckerék? Meg lett nézve, van rajta egy szám sor és ehhez való a lánckerék.....
Nekem is JT van fent de én nem hallok ilyen hangokat!
Felvetés képpen: amikor én vettem fogaskereket a 2006-os évjáratú
R6R-hez akkor minden áron az előző típusét akarták adni mert ugye azt is gyártották még 2006-ban!
Viszont ha nem ez a baj akkor vedd le az első fogaskereket rakd fel
a régit(ha hozzá lehet állítani a láncot) és ha azzal nem csinálja akkor az a sz@r!
te akkor motoroztal meg novba?
jogsi meg nem lesz meg november elött,akkor meg mar majdnem h mindegy ,es csak majd.
Nem sietted el kicsit?Telen lesznek majd szep akciok ammmmm .
Miskolc mellett tudom hol csinalnak,de az neked nem annyira lenyeges..a neten ha ranezel,ott ki lesz irva ki forgalmazza,es csinalja.
Tudsz adni valami linket ahol olyan fóliát lehet kapni? vagy papírbolt?
Meg van mar a jogsid 'Rambesz?
A tankra kellene nekem valami átlátszó védő fólia, a combom és a tank közé, mert az r125ön faszán elhalványúlt 1 csíkban a festék, ahol a lábam volt..(bőrruhában)...nem akarok ezzel is igy járni, tudtok valami speckó védő fóliát ?
Komplett cseréltem! Most a hátsó vmi más márka az első Jt a lánc
RK 525-ös.
Tipp volt hogy esetleg rosszat adtak!
Vkit kérdezz meg ott a környéken mert kár lenne szétb@szni a láncot. Biztos van vmi jó szaki a környéken!?
Sannyi
Nekem is JT van fent de én nem hallok ilyen hangokat!
Felvetés képpen: amikor én vettem fogaskereket a 2006-os évjáratú
R6R-hez akkor minden áron az előző típusét akarták adni mert ugye azt is gyártották még 2006-ban!
Viszont ha nem ez a baj akkor vedd le az első fogaskereket rakd fel
a régit(ha hozzá lehet állítani a láncot) és ha azzal nem csinálja akkor az a sz@r!
Üdv!
Sannyi
de most reggel megnéztem, és nincs egy darab sem ....