Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a gyári rendszerből kiiktattad a raptorhoz a katalizátort?
Raptor slip-on, nem vált be, mert meghülyült az elektronika tőle, nem az én motoromra lett "tervezve". A gyári rendszer is megvan.
De előtte más megoldás volt ha jól tudom....katalizátor kiiktatás? Megvan még az előző leömlőd?
Szia! Igen!
Szia! Neked most akra rendszer van a mocin?
Én ma visszaraktam, de esik az eső...
ma kiműtöttem a levegőszűrőt háát... az enyémre is ráfért a tusztítás...
...hát sok mindent nem tudsz csinálni.
Vagy a kutyacsontot cseréled amit Te is írtál, vagy a hátsó rugófeszítésen tudsz talán egy keveset állítani meg max az első telókat enged bentebb a kiflibe.
Nem sok de ezzel nyersz egy kicsit ami talán már elég
Sziasztok,

Keresek 2003-as R6-hoz, Bal első fényszóró búrát, csak búra érdekel vagy komplett de jobb oldalon törött fényszóró.
AYA@INDEX.HU
Sziasztok
Lenne 1 kérdésem van 1 2003as R6om és le szeretném ültetni h a barátnőm is tudja vezetni mert neki éppenhogy leér a lába, tudja így is vezetni de azt mondja h így kicsit fél h ha hirtelen meg kell álni akkor nem fogja megbírni tartani a motort. Mivel lehetne lejjebb ültetni a gépet v hogyan nagyobb átalakítás nélkül(furás faragás) Amugy találtam leültető szetett de az 48 rugó és azért a darab vasért kicsit drága.
Ha valaki egy tényleg jó motort keres:

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
vödrözzön az akinek 2 anyja van, mire leérek elhüll! Jó ez így, kicsit slow motion-be tolom a mai estét...
az eszköz neve: vödör
az!
ez csak önigazolás....
Kösz skacok, de a folyékony melegvizet nehéz megoldani lent a garázsba, minden fújásért, meg lusta voltam lemenni... nem baj, a marha a saját hibájából tanul!
hát mondjuk nekem meg sem fordulna a fejemben h ezt itt bent a házban oldjam meg ...
szépvolt....
a kis szipus
Kurva jó ez a tisztítóspray! Teljesen beálltam tőle! Jótanács: Nem lakásban használandó cucc!
Én betartom a 2000es utasítást! Szerdán meg elvileg lacháza... oda meg kell a luft!
2 hete nyúzom magam h bele kéne fogni :S egyszerűen nem visz rá a lélek ... sztem már lassan levegőt sem kap szegény pára....
Na megnyugodtam ameddig szétszedtem a gépet és kimostam a légszűrőt. 2000 KM alatt összeszedett 1-2 dolgot...
szúszááá