Szevasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 2007 utáni R6-os miért jobb mint az előző évjáratok, akivel beszéltem pár emberkével mindenki azt ajánlotta, hogy .07 utánit kell venni. Köszi.
A kezdeti rossz időjárás ellenére rendezvényünket megtartjuk(szabad edzésként)!A pálya használata díjtalan továbbá ingyenes transponderes köridőmérés!12h-17h-ig
Nekiesel? Mimennyimerrehányméter? Bár. .
Postázhatnád a váltót, meg a jobb első kagylót is. Nameg az első szélvédővel is tudnék mit kezdeni. De első a klima.
Sziasztok!
Segítsetek! 2 hete azt csinálja a motorom (2007 R6R), hogy indítás után kb. 10 perccel kigyullad a motorkontroll lámpa (sárga)
5 percig világít aztán elalszik. Amíg világít nem nyit a kipufogóban a pillangószelep (tök lomha a gép), először csak néha néha csinálta, de most már állandó a probléma, minden indítás után kigyullad.
Szétszedtem a kipufogót, és a pillangószelepet is átnéztem, semmi rendellenes... MI LEHET A BAJ? MIT NÉZZEK MEG? A segítséget előre is köszönöm!
Ha egyszer arra járok, remélem gurulunk 1 jót. Biztos van 1-2 fasza út arrafelé!
1 hétig a Zalai dombság kellemes környezetét élveztem, bár az eső miatt elég szar volt, viszont kárpótolt a táj és a friss levegő. Motorral még eltévedni is fasza dolog. Annyi Zala kezdésű falu van, hogy nem lehet mindet megjegyezni...
Kint is vannak azert,de nem ennyi,es sokkal jobb a közlekedesi moral .a motorral itt mentem 2napot Baz-Heves,de vasarnaptol
mar az osztrak utakon nyomom
Irigyellek a környezetért ahol laksz. Gondolom a kátyúkat hírből se ismered arrafelé?! Ma volt 1-2 "vicces" szituáció a 40es kanyarban kátyún dobálózva az esős úton...
ok.teszek majd fel.bar meg most nagyon a Z-hez huzok,es lehet h ez nem az en motorom.szep,jo,kurva jol megy,fekek eleg jok,de 32evesen ebböl en mar kinöttem szerintem.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 2007 utáni R6-os miért jobb mint az előző évjáratok, akivel beszéltem pár emberkével mindenki azt ajánlotta, hogy .07 utánit kell venni. Köszi.