Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

14:2=7
matematikai cselt sejtek
hát, sajnos az nincs bebudgetálva, de ha nem használod, erre a szezonra kölcsönadhatnád ;)
14 Péénz.
De a feliért. odaadom.
Kár, pedig van egy fix versenylábtartóm (valtermoto 1.0)
szuper, mennyit kóstál? feliér' jó vagyok :)
Helló.
Nekem van gyári karcmentes plexim 05-höz.
Sziasztok!
R6 első sárvédő hosszabbító eladó "zsír új" (98-02 évjáratra).
7500 + posta
Hali
hahó, valakinek nincs elfekvő karbon dekli- és vázvédője 05 r6-hoz? ugyanitt plexi is érdekel, valamint fejidomtartó konzol, más egyelőre talán nem :)))
En is valami ilyesmire gyanakodtam. Es a hang is onnan jon.remelem nekem is csak ennyi a problema.
Hali!

Nekem hangot éppen, nem adott, de tüzetes vizsgálatnál észrevettem, hogy alul a himba rendszerben a "kutyacsont" csapágya kottyan. Én most fogom cserélni. Ha oldal sztenderen van nyúlj át a másoldalra és fogd meg az utas lábtartót, kezd ott úgy emelni, hogy billenjen a motor az oldalsztenderre, mikor picit megemelkedne már a kerék azon a ponton érzed ha kottyan valami. Én így észleltem.
ÁÁÁ én BMW fanatik vagyok! De nem lesz csak suzukim.

Nem baj ráragasztom hátra hogy GSX-R
Utáljuk az összes BMW-st! R6 RULEZ!
főleg egy R8 vagy valami RS .... mondjuk a legújabb 8HE cabrio
ÚÚÚÚÚÚtálom az összes Audis idiótát!
Rogton az eszembe jutott milyen lenne odamenni az audihoz kinyitni es hazajonno vele
gyerünk ki keressük meg ....
ha a külső háza sértetlen nem ütöt kopott megveszem a kulcsot át eszkábálom a sajátomra
Sziasztok!
Van egy új sötét bubis plexim 2006-os R6 ra 10000-be!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ soha nem lesz penzem Audira
Fogalmam sincsen ki a srac akitol vettem neki poloja van es o hozta olaszbol csak hirtelen eladta mert neki sok volt,szoval gondolom az olasz tulajé
Így akarod felénk jelezni, hogy egy Audi is becsúszott az R6 mellé?
Kis kiváncsiak.

Gps-nek a tápja.
Na az meg honnan? Legalább saját?
Basszus rakom ma be az akksit a motorba es amilyen bene vagyok kiesett az ules tarto csavar a kezembol benezek a farok idomhoz latok ott valamit.elkezdem piszkalni es egy Audi bicskakulcs kerult elo
Valami nem tetsző dolgot vettem észre a motoromon. Segítségeteket kérném, ugyanis ráültem a garázsban a motoromra és elkezdtem kicsit föl le nyomni. Észrevettem valamiféle kattogást. Aztán elkezdtem alaposabban átnézni, de semmit sem vettem észre. Úgy vélem valahonnan a hátsó rugó felől jön, de nem vagyok benne biztos. A hangot ott hallom hangosabban. Ezután feszítettem majd puhítottam a rugón, de ugyanaz. Ha lassan nyomom le a hátulját, akkor nem, de ha gyorsan, akkor viszont kattog. Olyan hang mintha valami ki lenne kopva, és a rugózástól fel le jár. Menet közben nem vettem észre semmit, De akkor is idegesít. Szóval ha van véleményetek, szívesen fogadom
Sziasztok!
Minőségi Zero Gravity plexik több kivitelben több fajta motortípushoz (honda,kawasaki,suzuki,yamaha) a legtöbb 15.000ft-os áron amiben a szállítás is benne van!
Bővebb infó az adatlapon található mail címen!