Azt nem tudom hogy rámegy-e az újabb de szerintem igencsak rá kell hogy menjen... Többiek esetleg ebben valami?
Az idomok Hajdúszoboszlón találhatóak meg.
Egyéb részleteket telefonon tudnék neked mondani.
30 négy 7 öt nulla nulla 5 három
hívj akár most is nyugodtan mert bagoly módban vagyok!
Az én gépem 2007 es még a régebbi elejű R6R
Rámegy simán az újabb fajta?
Merre vagy?
Hol lehet megnézni megvenni?
200 E körül tudok kb. rászánni kompletten...
Minden megvan hozzá(lámpa, idomok, tank)... 2009-es évjáratú és természetesen gyári fényezésű. Hibátlan állapotú! Ára: tank nélkül 200e, tankkal 250e.
Vélemény?
Én sokszor szoktam a vészleállítóval leállítani a motort. pl ha tum, hogy mikor leállítom be fog kapcsolnia venti. Vagy ha megállok 1-2 percre, mert telefonálok.
Egykerekezésnél, vagy kanyarban, ha jól le van döntve a motor izgalmas lehet megnyomni
De szerintem is felesleges félni ettől mert ahogy írták előttem is, nem esik kézre.
Nemtom Yamahán hogy van de a Tizedesen nem halsz bele ha megnyomod menet közben. Benyomod fura lesz a motor hangja meg elkezd lassulni. De nem állsz fejre tőle. Visszanyomod és megy tovább a motor.
Én is valami ilyesmire gondoltam, de nem tudtam elképzelni azt a szituációt, amikor a kulcs és a gomb olyan közel van egymáshoz, értelme lenne a gombnak... Én olyan ritkán veszem észre, hogy "létezik", hogy szerintem reflexszerűen csak a kulcshoz nyúlnék...
Az idomok Hajdúszoboszlón találhatóak meg.
Egyéb részleteket telefonon tudnék neked mondani.
30 négy 7 öt nulla nulla 5 három
hívj akár most is nyugodtan mert bagoly módban vagyok!
Rámegy simán az újabb fajta?
Merre vagy?
Hol lehet megnézni megvenni?
200 E körül tudok kb. rászánni kompletten...
Vélemény?
Előre is köszi!
Érdekel...
Mi van hozzá? Lámpák? Vagy csak az idomok?
Gyári a fényezés? évjárat?
Esetleg tank?
De szerintem is felesleges félni ettől mert ahogy írták előttem is, nem esik kézre.