A piros gombot egy laikus is megtalálja. (Anyám is azt nyomkodta amikor szóltam neki, hogy indítsa be a gépet. ) Nem biztos, hogy mozgásképes vagy. (2 éve bekanyarodott elém egy autó még éppen megálltam egy holtpontos stopival de ahogy visszaesett a motor eldőltem vele és alászorult a lábam. Azonnal nyomtam a piros gombot, szerintem a kulcsot el sem értem volna. Kár nem esett senkiben és semmiben). Fekvő motoron sokkal nehezebb elforgatni a kulcsot és 3-4mp is fontos lehet a blokk szempontjából.
Ehhez hozzátehetném, hogy soha egy motoromon sem nyomtam meg véletlenül. Egyáltalán nem esik kézre.
Valószínűség 0,0000000000001%, hogy megtörténik. Aya, nálad viszont 100%, hogy végsebességnél rápöckölsz a vészleállítóra ijedtedben, mikor eltépek melletted! Szép látvány lesz...
Nem tudom volt e már téma, de mi a faszért van az a vészáramtalanító gomb? Próbáltam rájönni az értelmére, de nem hiszem, hogy van olyan szituáció, amikor kellene, ellenben ha "véletlenül" rápöckölsz menet közben, akkor rábasztál...
Ehhez hozzátehetném, hogy soha egy motoromon sem nyomtam meg véletlenül. Egyáltalán nem esik kézre.