Én nem iszom alkeszt, tehát én mindenképp visszajövök. Persze csak ha a bulinak vége! Jó volna ha minél több ideig együtt lenne a banda, ezért lenne jó a szállás. Kérlek szedd össze az infókat, utána a többiek is könnyebben tudnának nyilatkozni, hogy ki jönne és ki nem...
szerintem beszelhetunk errol is a fonokommel mert ok dobogokon tudnak intezni szallast ha kell. azt nem tudom menyiert de nem hinnem h dragan.majd megkerdem.
az a baj h en nem akarok a melohelyemen aludni de egy par soricilint megennek estefele
asszony meg nem biztos h jol kezelne a 6ost
Mindenképp a te helyed a tuti! Csak a vidékiekkel lesz gond, mármint a szállással. Nálam 2 srác tuti elfér és garázsba is a plusz két motor. Tehát aki vidéki rám számíthat! Úgy lenne fasz, ha vidékről is minél több ember el tudna jönni, de ehhez szállás fog kelleni...
Zorkán szerinted merre lenne a tali?Mondhatjuk en a fozesben komoly segitseget tudok nyujtani. Beszelhetek a fonokommel is a kedvezmenyrel ha a helyemre mennenk kajcsizni csak tudni kene hany motor jon.
Minden reggel mondják nekem a munkatársak, hogy bazz...g má megint mi a fasz bajod van!? Én meg mindig azt válaszolom hogy! A TTTÉLLLL B.....ZDDMM......GGGGGGG! Lassan beleőrülök! Kezdek agresszív lenni a nőmmel , szinte az egész környezetemre kihat! ROHADÁS VERJE MEG A TELET! Rosz klímában termetődtem
eladó a képen látható r6 99-02 alkatrészek egybe 65 eft-ért. ( az egyik henger és dugó sérült) valamint a hátsó gumi és féktárcsa már elkelt! 0620/598-2538
szerintem nem érdemes!
Drága, és nem sok lóerőt hoz. Annyiból kijön egy jó dob, sport légszűrő power commander plusz beállítás. Így több lóerőt lehet kicsiholni a gépből, és talán marad 1 kis pénz.
Javítsatok ki ha nincs igazam!
amennyit Én otthon vagyok ...., egy tiszta boldogság lehet az élete ...
különben mondta is . hogy küldött szét ilyen szeretetcsomagot retardáltaknak valami alapítványon keresztül ...
úgy látszik , hogy Te is ebből kaphattad ...
Szerintetek mennyit jelent egy sport leömlő? Fent van egy termignoni karbon dob titán összekötővel. Azon vacilálok érdemes-e leömlőt cserélni? 2004-es itt még nincs semmi exup meg katalizátor.
az a baj h en nem akarok a melohelyemen aludni de egy par soricilint megennek estefele
asszony meg nem biztos h jol kezelne a 6ost
Esetleg ha valakit érdekel még mindig eladó
Minden reggel mondják nekem a munkatársak, hogy bazz...g má megint mi a fasz bajod van!? Én meg mindig azt válaszolom hogy! A TTTÉLLLL B.....ZDDMM......GGGGGGG! Lassan beleőrülök! Kezdek agresszív lenni a nőmmel , szinte az egész környezetemre kihat! ROHADÁS VERJE MEG A TELET! Rosz klímában termetődtem
Jól beszélsz
Drága, és nem sok lóerőt hoz. Annyiból kijön egy jó dob, sport légszűrő power commander plusz beállítás. Így több lóerőt lehet kicsiholni a gépből, és talán marad 1 kis pénz.
Javítsatok ki ha nincs igazam!
különben mondta is . hogy küldött szét ilyen szeretetcsomagot retardáltaknak valami alapítványon keresztül ...
úgy látszik , hogy Te is ebből kaphattad ...
Remélem összejön az R6 találkozó tavasszal. Jó volna, ha egy tetemes mennyiségű R6 összejönne egy közös gurulásra és főzőcskére!
Szerintetek mennyit jelent egy sport leömlő? Fent van egy termignoni karbon dob titán összekötővel. Azon vacilálok érdemes-e leömlőt cserélni? 2004-es itt még nincs semmi exup meg katalizátor.
Van egy eladó R6 sötét bubis plexim zsír új 10000Ft!