Ez két kamrás, így gáz a hangja. Uána megcsináltam, hogy rendesen meg legyen mindhárom kamra, ahogy az eredetiben, de akkor meg gázadásnál fulladt, sok a folytás! Majd kitalálom, lehet sima perforcső, és gyapot lesz, ahogy a rendes sportdobokban...
Island86 - keresd meg a cimborámat a Kaloring topicban. Pirosgabi - néven fut , ő csak 120/70 est használ előre már régóta, pályázik is, ő is tud neked segíteni.
Helo! 120/70-es gumit használ valaki 2003-2004-es R6-ra? Mert nekem a dunlop sportmax Q túl hegyes profilúnak bizonyult. Menet közben mikor már kellőképpen felmelegedett hozzáért a sárvédőhöz. Tudom, hogy a 2005-ösnél már gyárilag a 70es méret van előírva, de azt nem tudom, hogy a sárvédő kialakítása v felfogatása változott-e.
Aki 70-est használ megírhatná melyik márka a befutó?
Ejtőernyőzök 5 éve, a kettőt most nem tudom együtt csinálni, anyagilag sem. Az új kiszemeltem L1 GSXR 750 ,szép álom egyenlőre... De az asszony fejvérzést kapott majdnem akkor is amikor az R6-al mentem Kaposújlakra ugrani szeptemberben!
Ne haragudj lehet hogy nem figyeltem, vagy csak nem emlékszem rá. Most készülök másikat venni helyette. Nekem kicsit hangosnak tűnt bár nem volt még hasonló kategóriájú sisakom.
igor79@freestart.hu . Igen, de már írtam is egyszer hogy ugyanaz a kupakom van Egyébként volt egy rs2 carbonom is, na az egy rakás sz@r ehhez képest, pedig kétszer annyiba került...
Hali! Eladtam a gépet, rövid de szenvedélyes szerelem volt... Viszont ha minden igaz a pince mélyén van egy légszűrő tisztító- olajozó szett 3/4 adag, egy 05-06-os R6-ra való lefűrészelt aljú rendszámtartó,meg egy pár gyári index. Ha valakinek kell, írjon INGYÉ elviheti, kidobni sajnálom. Posta is ok, ha azt állod.
Az 1. verzió bukott...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Pedig van benne folytás, csak kevés!
Aki 70-est használ megírhatná melyik márka a befutó?
Jó éjt R6ország!