Hamarosan időszerű a dolog, ezért érdeklődnék, hogy ki hol műszakiztatja a vasat. Valami olyan hely érdekelne, ahol elnézőek egy nem E-jeles sportdobbal szemben...
Nem akarok Ágonak nyalni, de mindenkitől azt hallottam, hogy a "kóklerek" olcsón szarul csinálják és eddig mindenki Ágót ajánlja. A PC szerintem verhetetlen árban van nála (lásd Ebay), a beállítás meg lelkiismeret kérdése... én mondjuk ezen nem spórolnék, mert egy szar beállítás, amit lehet nem érzel, elbassza a motort vagy csak simán szarul fog menni.
én a bmc sportlégszűrőhöz vettem BMC tisztító szettet. mosó+olajozóspray. én úgy tom 2000km-enként érdemes tisztítani. szerintem 1 szettel kb 4szer tuti tudod tisztítani.
Nem, csak elmentem itthonról tegnap reggel, azóta nem voltam...
"kintirendőrbarátkipuffogólesz", pláne, ha sikerül minden, akkor nagyon komoly lesz!
Majd meglátjátok!
Amúgy egy ilyen sportszűrőt mivel, és mennyi idő közönként kell ápolni? Sima légszűrőolaj (spray)?
Az, hogy milyen időközönként az használatfüggő. Amit küldtem az még nem volt tisztítva, az a gyári olajozása.
Én azért Végh Janinál is megkérdezném.Ő sem kezdő ezen a pályán.
Hamarosan időszerű a dolog, ezért érdeklődnék, hogy ki hol műszakiztatja a vasat. Valami olyan hely érdekelne, ahol elnézőek egy nem E-jeles sportdobbal szemben...
"kintirendőrbarátkipuffogólesz", pláne, ha sikerül minden, akkor nagyon komoly lesz!
Majd meglátjátok!
Amúgy egy ilyen sportszűrőt mivel, és mennyi idő közönként kell ápolni? Sima légszűrőolaj (spray)?
Örülök, már kezdtem izgulni, hogy bénázik a posta
Ezen én is gondolkodtam, de úgy tűnik sok a fa a földön....
Egyébként szerintem is jó lett a lerövidített gyári kipuff
Van egy karist a dobomon azért lesz nyiszálás.
Ilyenből, ilyet:
Hogy kellene már egy ilyet tuningolni?
Lehet nekem is le kellesz nyisszantani az Arrow-ból
Nincs Neked lelki világod!