Valószínű a 2005-ös modellen azért alkalmazták a 2 ventit, mert nagyobb a hatásfoka mint egynek. Kapott fordított telókat előrre és radiális fékeket. A gumi méret is változott 120/60-ról 120/70-re ezért módusult a hasidom és az ekeidom is. Ha jól tudom más fejlesztés nem történt.
miért cserélnéd ki?sztem úgy van az megépítve hogy tökéletesen visszahűtse egy ventillátor is.sztem teljesen felesleges.én is ha megállok nyáron lámpánál egyből rotyog a víz.100-nál kapcsol a venti,megy egy kicsit visszahűl ennyi.
Városban, vagy araszolva a 05-ön is bekapcsol mindig a venti,ezzel nem tudunk mit kezdeni... Vagyis tudsz, ha direktbe kötöd, és mielőtt beérsz egy városba, dugóba, egy kapcsolóval elindítod...
Sziasztok. Hétvégén voltam életem első motoros felvonulásán. Mire odaértem 76 fokos volt a motor. De a felvonuláson kb négyszer kapcsolt be a venti. 1-2 alapjáraton gurultunk. Normális, hogy ennyire melegszik?
R6 (03-04) ÚJ gyári első féktárcsa érdekel valakit?
azt mar egy szemfules forumtarsad levadaszta jopar honapja... azert meg par dolog mindig van
udv,
N.
engem érdekelne a tank ha megvan még. üdv. T.
YZF-R6
és baromi hamar megtörténik
R6R kézikönyvéből van:
Meg tudja valaki mondani, h mekkor a 2001-es R6-os ülésmagassága?
Köszönöm.
gecó ez a mondat még rímelt is