Attila!
Bátor és szerencsés ember vagy jogsi és tapasztalat nélkül 200! Egyből húzni az bírod.gondold végig nem sokon múlott a földi pályafutásod!Én 25 év motorozás után meglepődöm néha!Ismerd meg a motorodat és önmagad ha élni akarsz.Ez rosszabb mint Irak! További sok sikert!
Érdeklődnék nincs-e valakinek r6r 06-07es évjárathoz tank alsó borító idomja (JOBB oldali). valószínüleg elhagytam vagy valaki lekapta róla.
Köszi előre is!
Nem akarlak meggyőzni, amíg saját magadnak okozol fölösleges gondokat az a te dolgod.
Viszont nem örülnék ha mondjuk az én autómban/motoromban okoznál kárt mert a biztosítód nem fedezné az okozott kárt, mivel ilyen esetben mentesül a fizetés alól. Gondolom komoly tartalékot képeztél ilyen esetekre, hogy ne mással csesszél ki...
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve egy kis pénzt keresni, és ráér pénteken 2órára, szóljon, lenne egy kis motoros jelenet egy vizsgamunkára készülő filmben. Kellene egy motoros ember aki elmegy a kamera előtt a mocijával. Akit érdekel, írjon, a címem tgabi009@gmail.com
ugyanez az msn is.
Köszi.
Akkor talán arra is oda kellene figyelni, hogy megfelelő jogosítvánnyal menjél a forgalomban
Ha másra nem, legalább magadra gondolj, bármi történik te viszed el a balhét
Hát jah .Nem tudom hogy mennyit bírnak a láncok eddig robogóztam:D de most szerintem megtanultam örökre mire kell odafigyelni.Hát szerintem is megúsztam nagyon mivel még jogsim sincs:D
azért az nem semmi , hogy így megúsztad a dolgot ....
lehetett volna sokkal komolyabb baj is ....
pályán gondolom nem 50-el elment a lánc a levesbe ....
mondjuk ha a mögötted lévő autósnak rátekeredik a nyakára a szélvédőn keresztül .....
vagy beszorul az első lánckerék és a blokk közé ....azé egy ilyennel szépet lehet ám fikázni ....
"akadozni" meg "átugrani" nem tud a lánc....
amikor a lábtartón érzed a "dobogást" , az attól van , hogy nem egyenletesen nyúlt meg a láncod , vagyis bizonyos szakaszon jobban megnyult , ettől csapkod ...ilyenkor csere van , mert már nem tudod normálisan beállítani a feszességet .
viszont ilyent még nem is hallottam , hogy ráültetek egy 100 kilós gyereket és úgy állítok feszességet .... ez baromság ...
még csak manuál sem kell ehhez , mert minden tesztkönyvben van ilyen kérdés, hogy milyen a helyesen beállított lánc ....szerintem...
Nem tudom mitől szakadhatott el,Most cseréltek rajta gumit,lehetséges nagyon feszes volt a lánc?A srác úgy állította be hogy ráültetett egy 100kg os gyereket hogy legyen valami lógása.Éreztem már mert a láptaró dobogott olyan volt mindha elugrott volna a lánc néztem de nem láttam semmit rajta,és minden menet után fújni szoktam hogy elkerüljem.De utolért a végzet:S
Bátor és szerencsés ember vagy jogsi és tapasztalat nélkül 200! Egyből húzni az bírod.gondold végig nem sokon múlott a földi pályafutásod!Én 25 év motorozás után meglepődöm néha!Ismerd meg a motorodat és önmagad ha élni akarsz.Ez rosszabb mint Irak! További sok sikert!