Hogy mit nézz meg egy r6-on....ha jól kezelték,akkor leginkább semmit!
Na de komolyan: 2000-es évjáratúm van és olasz volt a gép.
Pályát tuti látott,de semmi baja....
Mikor vettem kormánycsapágyas volt és a lánc-lánckerék gatya volt rajt...a csapágyat nem vettem észre(rutintalan voltam),de az egyenesfutást azt néztem és ajánlom neked is...az erőműn kívül ez a lényeg!"40-es tempó max és elengedni a kormányt,nagy sebességnél nem jön elő"tanácsolta egy pályát sokszor megjárt rutinos ismerős,aki a kosárból is képes patent gépet építeni!
Használt motor egy lutri,de nekem sikerült!:-)
Amúgy meg az utolsó pár széria karbis r6 nagyon jó!
Sok szerencsét!
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy megmondja hogy 2001-es R6 on lehet e állítani hogy miben mérjen az óra mérföldben vagy km/h-ban? (lehet nagyon hülye kérdés )
És ha valaki írna róla valami tapasztalatot és hogy mire figyeljek oda vásárlás esetén azt megköszönnöm
Hanyas évjárattól injektorosok az R6-ok?
Én úgy tudom hogy 2003-tól, várom válaszotok előre is köszi!
Hogy mit nézz meg egy r6-on....ha jól kezelték,akkor leginkább semmit!
Na de komolyan: 2000-es évjáratúm van és olasz volt a gép.
Pályát tuti látott,de semmi baja....
Mikor vettem kormánycsapágyas volt és a lánc-lánckerék gatya volt rajt...a csapágyat nem vettem észre(rutintalan voltam),de az egyenesfutást azt néztem és ajánlom neked is...az erőműn kívül ez a lényeg!"40-es tempó max és elengedni a kormányt,nagy sebességnél nem jön elő"tanácsolta egy pályát sokszor megjárt rutinos ismerős,aki a kosárból is képes patent gépet építeni!
Használt motor egy lutri,de nekem sikerült!:-)
Amúgy meg az utolsó pár széria karbis r6 nagyon jó!
Sok szerencsét!
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy megmondja hogy 2001-es R6 on lehet e állítani hogy miben mérjen az óra mérföldben vagy km/h-ban? (lehet nagyon hülye kérdés )
És ha valaki írna róla valami tapasztalatot és hogy mire figyeljek oda vásárlás esetén azt megköszönnöm
Vásárolnék Komplett idomgarnitúrát tankostúl, első lámpával, segédvázzal, főfékmunkahengerrel, féktartályal, hátsó üléssel.
Ha bármid van hívj! Ha jobb árat mondasz mint a bontós ár akkor megegyezünk :)
0670 5550710 Kösz
Új Yamaha R6-R1 sötétített, púpos plexik eladók.
Info itt...
Bocsi az "off" miatt...
Most tart 1000 km-nél a guma. Mindenképp megírom majd mennyit bírt. A tapadással mindenesetre eddig megvagyok elégedve.
Én a vágott slickel mentem 3000 km-ert...
új ledes hátsó lámpa 15e