Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,érdekelne,de személyesen venném át
Az a helyzet, hogy én nem tekergettem rajta semmit, hiszen nemláttam értelmét, röktön óriási különbség volt. A rossz minődégű út nem egyértelmű, mert ha csak nyomvályú van, akkor semmi problem nincsa telóval, de a kátyúk ellen természetesen nem gyógyszer, sok múlik a többi telók beállításán is, főleg a rosszabb utakon. Még mindig csak ajánlani tudom, persze nem olcsó cucc :D Széles utat.
Szia! küldtem mailt ülés ügyben.
Hy. Köszi, de nekem sajnos 2001-eshez kéne.
Szia RRCat!
Ritkán fórumozok azért látsz ritkán.Csak akkor vagyok ha valami érdekel.:-)Össze hozhatjuk a szezonzáró gurulást valamikor.Találd ki a részleteket.További szép napot!
Széles utat mindenkinek!
szia,nekem van ilyen idomom ha érdekel,2004-esröl való ,mennyit ér meg neked?308579034
ha jó érte 18 ezer ft akkor hivj vagy irj
Elnézést a bepofátlankodásért, de nagyi01-t ritkán látom .
Hellóhalló nagyi, mikor járs, jártok megint felém? Mescának mondjuk most pihenő van...de remélem azért még lesz vhogy Mi van veled? Kéne egy szezonvégi közös gurulás
Hali BalaR6!
Tehát azt mondod ha van fent egy ilyen teló akkor utána nyugodt szívvel lehet cibálni a száját a kicsikének még szarabb úton is?! Mert most az a szitu,hogy amint beérek egy szarabb minőségű útszakaszra egyből vissza kell vegyek magamból mert igen csak jelzi,hogy nem tetszik neki a terep egy kissebb-nagyobb csapkodással.Az SV-s haverom meg tök nyugodtan csapat.És persze ezek a csapkodások a kanyarokban a legizgalmasabbak. Kiváncsi vagyok a tapasztalatodra.Ja még annyi,hogy kopra leszoktad folytani a telót vagy már enyhe fólytás is érezhetó javulást produkál?
Előre is köszi!
Széles utat!
van néhány pár eladó fehér indexem, ha érdekel valakit.
Érd.: tutilampa@gmail.com
És a hátsóteló ?
30 eft. kompletten!
Hello! Olvastam hogy lenne váltód 2001-esbe! Mennyi lenne az ára?
Előre is köszi!
ez félrement
Hali, egyébként az enyémen is rajta van még a katalizátor...
Hali nagyi, igencsak minden csapkolódást kiküszöböl, megéri rárakni szerény véleményem. Am nem túl olcsó, csak a tartókonzol 50e Ft körül...
Sziasztok! Keresek '01-es R6-hoz jobbos középső idomot jó állapotban, piros-fekete fényezéssel. Ha tudtok valahol esetleg akkor légyszíves értesítsetek! Előre is köszi!
hi ...
hátsó lengéscsillapítód megvan?
mennyibe fájna ?
Ne viccelj, ez természetes
Én viszont gratulálok a fejlődéshez, most semmi esélyem nem volt arra, hogy meccseljünk
Köszönöm a segítségedet a verseny elött
Akkor lehet, hogy nála spéci leömlők voltak?
Az a motor nagyon szólt még pályán is inkább a szűkítővel ment.
Szükítővel meg semmi hangja nem volt!Ausztriában úgy szoktam motorozni vele.
Fülsüketítő az azért erős kifejezés rá!A haveromnak a Z750én LeoVince dob van az legalább olyan hangos,sőt...!
Amúgy kérdezd meg Alex-et, mennyiért tudna neked rendszert. Nekem is Ő hozta USA-ból a dobot.
Ez a dob még szűkítővel is fülsüketítően szól. Egy barátomnak volt ilyen a Brutalén, de olyan hangos volt, hogy lecserélte.
Ilyen hangra ne számíts egy slip-on dobnál R6-on.
A videót előre is köszi!
Pont ettől tartok h halk lesz.Az a baj h olyat még nem láttam,hallottam amin csak dob lett volna.Amit láttam azon minden rendszer volt.