eladó fényezés sérülten (idom sérült volt javítva lett)egy r6r 2008-as forgalomba helyezés, 2007-es gyártás, magyar, szervízönyv......
fehér piros
csak az idomokat kell fújni minden más makulátlan...
eladó yamaha r6, 99-02-ig a képen látható alkatrészek bontva. ezen kívül blokkalkatrészek, km-óra , kormánycsutka megegyezés szerinti áron . 0620/992-4528
Szia!
Miért nem teszel előre kettővel kisebbet? Az ugyanaz, mintha előre eggyel kisebbet, hátra pedig hárommal nagyobbat tennél. Valőszínűleg nem kapsz 14-es fogaskereket 532-esben, de jó az 530-as is (a régi 95-6 körüli gsxr750-esé jó rá.)
Én is kerestem 50-est az 532-es lánchoz, de nem találtam, ezért 520-ra váltottam.
Szerintem az 530-as lánchoz való lánckerék jó lehet az 532-es lánchoz, de ezt inkább egy szakembertől kell megkérdezni
Sziasztok
Kis segítséget kérnék tőletek. Van egy 2000-es yamaha r6-om, és raknék rá 15 fogszámú kis lánckereket, meg 50-es nagy lánck.-et.
Csak az a gondom, hogy a láncom meg DID532 és ahhoz nem kapok 50lánckereket. Nem tudjátok létezik-e egyáltalán ilyen. 530-as lánchoz van 50-es, csak nemtom összerakható-e vele, szerintetek?
Csá Fönök!köszi a segitséget!legszivesebben az ágyba is bevinném de akkor már tuti elvállna az asszony!igy is már mondta hogy rakd bele a f....d a motorodba!köszi mégegyszer de már okosabb lettem hála ennek a fórúmnak!
robix,cseréltesd le az olajat,hogy ne azzal kelljen kezdeni tavasszal,csak rá keljen ugrani,tedd szobahőmérsékletre,dugózd le a kipufogót,de azért hetente járasd üzemhőmérsékletűre mert a motornak kell az olaj,és ha sokat áll leülepszik,ha nagyon szereted told be a szobába és együtt nézzétek majd hogyan esik a hó
Sziasztok! Eladó 2001-02 R6-hoz rendszámtartó. 4000 ft + adok hozzá még egy NGK CR10EK (gyár által előírt) gyertyát, ha kell, mert nincs már meg a gép és fölös lett....teli tankot!
Csáó Tommy!köszönöm a segitséget igazából az akksim már odavan ugyhogy tavaszra mindenképpen újat veszek!esetleg ha van még valami speciális tanács azt megköszönném!addig is:KÖVÉR GÁZ és had szóljon!
szia
a lámpának a belsö része ép a külsö müanyag törött
a konzol törött kb 3 ezerért megheggesztik,nem vészes
ha igy kell 12 ezerért a két lámpa belsöt meg a konzolt odaadom
index is jóóó