üdv aya. bocs hogy csak most írok, csak most értem rá megnézni mégegyszer a bowdent, de most sem találtam, furcsa mert tudom hogy van , nem adtam el és még sincs meg sehol.
elmeletileg meg vannak a papirjai, gyakorlatilag viszont nincs nalam. Ismerostol vettem, es mivel egyszer mar anno alaszaladtam, lekerdeztettem a rendorsegen keresztul, hogy nem korozik-e: mivel nem, nem volt surgos a papir. Ugyhogy jelen allapotban nem forgalomba-helyezheto. Valoszinuleg szetbontom, es kiarulom alkatresznek.
Sziasztok!
2003-05 R6-hoz Termignoni karbon dob kitűnő állapotban (R46 Rossi replica gyári dobja) E betűs street legal, bilinccsel, összekötőcsővel együtt eladó. A termignoni matrica és a hangtompító furulya sajnos hiányzik. Nagyon szép hang! Részletek az apróban, irányár 39.900.
Valaki esetleg tudna egy képet szolgáltatni a rendszám tartóról amilyet kerestem? veszek a Hilcz-nél újat, csak hogy tisztán lássam mit is kell magyaráznom majd a rendelésnél
az egyben van az aksi tartóval ...
nekem van egy , mert átalakítottam 2001-es ledesre a hátulját ....de megtartom egyenlőre , mert lehet hogy műszakira vissza kell alakítsam ...
szereztem már ...
Csak mondom megkérdezem..
Most úgy sincs sok kedvem.
Egybe szeretném eladni.
A kormányteló külön is eladó?
Eladó 2008 09. yamaha YZF r6r.
ár: 2.190.000
1300Km
érdeklődni: 17 óra után: 70/614-0566
ugyanitt teljes pályaára való garnitúra eladó: idomok, kormanyteló (hyperpro)karbon védők, áttétel stb...
elmeletileg meg vannak a papirjai, gyakorlatilag viszont nincs nalam. Ismerostol vettem, es mivel egyszer mar anno alaszaladtam, lekerdeztettem a rendorsegen keresztul, hogy nem korozik-e: mivel nem, nem volt surgos a papir. Ugyhogy jelen allapotban nem forgalomba-helyezheto. Valoszinuleg szetbontom, es kiarulom alkatresznek.
2003-05 R6-hoz Termignoni karbon dob kitűnő állapotban (R46 Rossi replica gyári dobja) E betűs street legal, bilinccsel, összekötőcsővel együtt eladó. A termignoni matrica és a hangtompító furulya sajnos hiányzik. Nagyon szép hang! Részletek az apróban, irányár 39.900.
rendben ?
az egyben van az aksi tartóval ...
nekem van egy , mert átalakítottam 2001-es ledesre a hátulját ....de megtartom egyenlőre , mert lehet hogy műszakira vissza kell alakítsam ...
ha máshol kapok , akkor ideírom ...
kösz ...