Köszi az infot!De most akkor hangos vagy sem?
Egy rendszeren gondolkozom de arra most nincs keretem...sajnos.
Esetleg egy videót csinálhatnál és feltehetnél!
Előtte egy 750es Brutalém volt és a hangja az nagyon hiányzik!
Azon Arrow Thunder volt az utolsó dobom és az nagyon állat!
Lehet meg kellett volna tartanom a dobot...
Szia! Én most cseréltem le a gyárit (csak a dobot)! Egy Yoshimura R55-öst vettem rá. A hangja kissé mélyebb lett alapjáraton és kisebb fordulaton, magas fordulaton még nem szoktam meg a hangját, de úgy is hangosabb persze...de ezt főleg azok mondják akik már messziről hallják, hogy jövök Visszaváltásoknál szeretem amúgy nagyon a hangját Persze levettem a dobot és kipróbáltam úgy is, ott a katalizátor, próbáld ki, úgy sincs durva hangja ha nincs rajta dob....szal csak akkor számíthatsz nagyobb változásra, ha megoldod a katalizátor mellőzését, vagy pedig nyitott rendszer, de az k*rva hangos meg drága.
Szia!
Látom van a gépeden kormány lengéscsillapító.Érdekelne,hogy ezzel miként viselkedik a gép?Nekem még nincs benne és igencsak szeret becsapkodni a kormány.Teljesen kiküszöböli a csapkodást?Előre is köszi!
Széles utat mindenkinek!
Én mindenféleképpen ajánlani tudom a dob cserét, de csak ha nem noname dobot raksz rá, énnekem pl Termignoni gyári kiegészítős karbon dobom van, és tökéletes, se nem túl hangos, de igen szépen szól. Ajánlom a márkát...
szia,kellene a hátsó ülés csak nem tudom mikor tudok felétek motorozni,esetleg ha véletlen t is ere fele motoroztok összefuthatunk félúton ha gondolod,vagy mit javasolsz?308579034
a te számod már nem tudom
csak ugy döntöttem hogy összerakom a mocit
Kipufogó (dob) cserét fontolgatok..
A kérdésem az volna h ha csak a dobot cserélem a hangja mennyiben fog változni? R6R-nek? Erősödik?Mert a gyári is nyitott...?!
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Látom keresel hátsó ülést. Ha gondolod visszaadom azt, amit tőled vettem, én kaptam időközben egy másikat. Természetesen a megegyezett áron. Dobj egy mailt ha érdekes.
Hello! Nekem is ez a típusom van és még nem cseréltem de szerintem nem jársz jobban vele! Sokat járok ki pályára és volt időm kitapasztalni a gumikat! Az a tapasztalatom hogy minél magasabb a gumi annál rosszabb vele motorozni! Olyan mintha nyúlna oldalirányba a pályán! Szóval hogyha rám hallgatsz akkor inkább próbálj meg minél alacsonyabb gumit rárakni, azzal sokkal jobban fogod érezni a pályát, de ha viszont csak utcán szoktad használni akkor viszont a magasabb jobb, mert ebbe rohadt kátyús útakba egy magasabb gumi azért jobban csillapít!
Üdv.: Feri
Sziasztok! Nem találkozott valaki azzal a problémával, hogy menet közben fix fordulatszámnál a lámpa és a műszerfal erősebben világít pár másodpercre(felszökik a feszültség)? Esetleg összefüggésben lehet azzal hogy az előző Akksim hipp-hopp kinyúvadt. 2001-es R6
Sziasztok!
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
eladó yamaha r6 ,99-00 komplett blokk , tökéletes állapotban, légszűrővel és házzal, gyújtásmodullal, trafókkal, kábelköteggel, átírathatóan ára csak egyben 200 eft. u.itt váz futóművek kerekek stb. eladó ugyanehhez az évjárathoz. 0620/992-4528
R6R-re van kormánygátlóm kicsi pénzért. Ha igaz, Daytona... Vázhoz rögzítendő oldalt. Bilincs a telón való rögzítéshez nincs meg hozzá. Illetve megvan, de azt használom az új gátlómhoz...
20.000,-
Egy rendszeren gondolkozom de arra most nincs keretem...sajnos.
Esetleg egy videót csinálhatnál és feltehetnél!
Előtte egy 750es Brutalém volt és a hangja az nagyon hiányzik!
Azon Arrow Thunder volt az utolsó dobom és az nagyon állat!
Lehet meg kellett volna tartanom a dobot...
Látom van a gépeden kormány lengéscsillapító.Érdekelne,hogy ezzel miként viselkedik a gép?Nekem még nincs benne és igencsak szeret becsapkodni a kormány.Teljesen kiküszöböli a csapkodást?Előre is köszi!
Széles utat mindenkinek!
És nekem ha dob van csak cserélve,ott marad a katalizátor.
Attól tartok h semmi értelme a cserének?!
a te számod már nem tudom
csak ugy döntöttem hogy összerakom a mocit
A kérdésem az volna h ha csak a dobot cserélem a hangja mennyiben fog változni? R6R-nek? Erősödik?Mert a gyári is nyitott...?!
A válaszokat előre is köszönöm!
Látom keresel hátsó ülést. Ha gondolod visszaadom azt, amit tőled vettem, én kaptam időközben egy másikat. Természetesen a megegyezett áron. Dobj egy mailt ha érdekes.
engem érdekelne a hátsó ülés meg az elsö fékolajtartály,mennyibe kerülne a kettö összesen
2004-esre kellene 308579034
hellyileg hol laksz
Üdv.: Feri
-Fejidom
-Váltó fogaskerekek (tengellyel)
-dupla körlámpás fenéklemez(lámpával)
Ha tudtok akkor légyszi írjatok a csferi2@citromail.hu címre! Köszi!
2. kép: Continental RaceAttack 120/70-190/55. Csak párban eladó: 25.000 Ft
3. kép: Bridgestone BT-003R 120/70-180/55. Csak párban eladó: 20.000 Ft.
4. kép: Pirelli Dragon Supercorsa 180/55 - 13.000 Ft
Bridgestone BT-002 180/55 - 13.000
Metzeler Racetec K2 - ELKELT
TOVÁBBÁ:
Dunlop Sportmax GP Racer M D209GP 180/55 - 20.000 Ft
Dunlop Sportmax GP Racer D211GP 190/55-200/55 méretekben.
Ugyanitt slickek
Készletkiárusítás végett ár alatt eladók a következő gumák:
Michelin Pilot Race (Medium/Soft) keverékkel, nem friss gumi,de raktárban tárolt,napfényt még nem látott gumik 120/180-as méretben,csak párban : 43.000Ft/pár
Illetve: Pirelli Dragon Corsa 190/50 szintén zsír új, 25.000 /db
20/346 58 97 Utánvéttel is küldöm természetesen
hellyileg hol laksz?
20.000,-