Szia mindenki!
Van valakinek valami használt vagy uj alkatrésze/ kiegészítője R6R-hez?
(lánc, fogaskerekek, kipufogo, powercommander, köridőmérő... ilyenek)
várom a jelentkezőket,
szép napot!
Hy! Egy kis segítségre lenne szükségem! Egy egyetemi feladat kapcsán szükségem lenne 2003 utáni R6, illetve a legújabb R6 motorjának súlyára. Köszi előre is!
Egyszer voltam Pannonia-ringen,augusztusban,és annyira tetszett,hogy el akarok kezdeni pályázni.Oda viszont,ami régi álmom,R6r-t fogok venni,az való oda.Csak ezért adom el,szeretnék újabbat.
Üdv:B
Azért kérdeztem,mert nekem van egy fém,gondoltam odaadom Neked,nekem nem kell.De látom a gyári műanyag sem drága,és a gyári index miatt Neked az kell.
Hát nagyon szép.Meg is találtam a hirdetést,bár nekem azert meg egy kicsit várnom kell hogy pénzt gyüjtsek,meg most télre nem is akarok motort venni,majd ha kijöna jóidő még egy pár hónap.Ha adiig még nem adod el akor akár komolyan érdekelne is,egyébként merre szoktál pályázni,hogy pályagépet akarsz venni?látom nem régóta van meg miert akarsz máris megválni töle?
Az én max távom 1000 km egy napon volt,az utánna következő napok hátfájását senkinek sem kivánom igaz,akkor 4 nap alatt mentem 3000-et,jó kis túragép az R6
Nézd meg az Ebay-en! Ha kell segítek megvenni, be vagyok reggelve!
Van valakinek valami használt vagy uj alkatrésze/ kiegészítője R6R-hez?
(lánc, fogaskerekek, kipufogo, powercommander, köridőmérő... ilyenek)
várom a jelentkezőket,
szép napot!
gyári új 2400ft ,bontott 1500ft , mindkettő van raktáron