Nekem a 2002-esen 3-4000 körül volt egy halk kattogás, de ez világ életében megvolt, és sose volt baj vele! Sztem mutasd meg agy szakinak!
A másik gondot is érdemes lenne, de talán a karbi pucolása és beállítása segíthet!
sziasztok ...
a héten vettem egy 2000-es R6-ost....
a tulaj szerint most volt fullszervizen , mégis ha bemelegszik akkor valami ciripelő hangot hallok a motor felől (mintha a vezláncot hallanám talán ...) ... ez természetes ?
viszont hidegen semmi ... , tökéletesen jár ...
Illetve még egyet észrevettem ....
ha hazaérek és leállítom a ház előtt 1 percre , akkor indítás után (pöc röf indul) nem veszi fel a fordulatot . Berakom 1-be húzom a gázt és csak alapjárat van .Viszont ha beindítás után meghúzgálom kicsit a fülét akkor tökéletes ... Ez mitől lehet ?
Amúgy meg szép és jó a motor ....
És megy mint a veszedelem ...
Carlo barátunk a slick pályán használt nyomást írta le! Utcai guminál ez inkább olyan 2,3-2,2 körül mozog, de a legtutibb módszer, ha akkor méred meg rögtön, amikor lejössz a pályáról és meleg a gumi! A slicknek olyankor 2,4 körül kell mozognia, az utcai sztem 2,5 körül jó!
Muszáj gyorsulni, mert különben csak a végében tudok majd menni. A következő versenyen még a 2:13-at célzom, aztán remélem töretlen lesz a fejlődés
Egyébként a Superbike-ban van egy hosszabb cikk a versenyről, azt írják legközelebb külön R6 és külön R1 verseny lesz. Ezek szerint van még jelentkező bőven
Sztem a gyári beálítással kellene keezdened! Az kb pont a te súlyodhoz jó is lesz, kezdésnek mindenképp! Utána ha vmi bajod van, pl felüt az eleje vagy hasonlók, akkor lehet majd tekergetni! A többire már Ogre válaszolt!
Tudom, 520/50-esből általában csak Alu van (ez igazából yamaha crossmotoré, de tökéletesen jó az R6-ra is), elég csak ezt kicserélni majd. JT japán lánckereket a Pinkmotors forgalmaz:
Cím: H-2800 Tatabánya, Táncsics M. u. 1/H
Telefon: 06-34-312-047
Fax: 06-34-300-647
E-mail:info@pinkmotors.hu
eredetvizsga 17000.-
átírás 24*600 --14400
ujforgalmi 6000
törzskönyv 6000
ez eddig 43400.-
+ a biztosítás , ez biztosítója válogatja olyan 4000-8000.-ig
ugyhogy kb 50000.-
Ha megveszek egy 2001es r6ot akkor arra még mennyit kell fizetnem? pl eredetiség vizsga, biztosítás...
A másik gondot is érdemes lenne, de talán a karbi pucolása és beállítása segíthet!
a héten vettem egy 2000-es R6-ost....
a tulaj szerint most volt fullszervizen , mégis ha bemelegszik akkor valami ciripelő hangot hallok a motor felől (mintha a vezláncot hallanám talán ...) ... ez természetes ?
viszont hidegen semmi ... , tökéletesen jár ...
Illetve még egyet észrevettem ....
ha hazaérek és leállítom a ház előtt 1 percre , akkor indítás után (pöc röf indul) nem veszi fel a fordulatot . Berakom 1-be húzom a gázt és csak alapjárat van .Viszont ha beindítás után meghúzgálom kicsit a fülét akkor tökéletes ... Ez mitől lehet ?
Amúgy meg szép és jó a motor ....
És megy mint a veszedelem ...
Nekem Pilot Power vant fennt. Mi lehet az ideális nyomás pályán?
óóóóóóóóóóóóóóóóóóó (gondoltam ez az info is több mint a semmi )
A Tudna nekem valaki véleményt mondani a 2008 as Yamaha R6r - ről?
ELŐRE IS KÖSZÖNET.
Model Type Sport
MSRP (US) $9599
Warranty 12
Engine:
Compression Ratio 13.1:1
Cooling Liquid
Cylinders 4
Engine Stroke 4-Stroke
Engine Type Horizontal In-line
Fuel Requirements Regular
Fuel Type Gas
Starter Electric
Valve Configuration DOHC
Valves 16
Valves Per Cylinder 4
Transmission:
Number Of Speeds 6
Primary Drive (Engine / Transmission) Gear
Primary Drive (Rear Wheel) Chain
Transmission Type Manual
Wheels & Tires:
Front Tire (Full Spec) Dunlop 120/70 ZR17
Rear Tire (Full Spec) Dunlop 180/55 ZR17
Brakes:
Front Brake Type Dual Hydraulic Disc
Rear Brake Type Hydraulic Disc
Technical Specifications:
Fuel Capacity (gal/l) 4.6 / 17.4
Wheelbase (in/mm) 54.3 / 1379.2
Bocs, hogy beraktam de kurvára basza a csörömet 9599$= 1507043ft nálunk meg 2.798.000 Ft csak így tovább hajrá
Egyébként a Superbike-ban van egy hosszabb cikk a versenyről, azt írják legközelebb külön R6 és külön R1 verseny lesz. Ezek szerint van még jelentkező bőven
az igaz, hogy a v.e.hringre sietni kell mert elfogy a jegy?mikor érdemes oda menni?
a többi kérdésemre nem tudnál válaszolni?lentebb
utcára utassal: 2.3 - 2.5bar (előre - hátra)
utas nélkül: 2.2 - 2.2
pályára: 2.1 - 1.9/1.8
Cím: H-2800 Tatabánya, Táncsics M. u. 1/H
Telefon: 06-34-312-047
Fax: 06-34-300-647
E-mail:info@pinkmotors.hu