egyrészt a nap ellen, másrészt alvás szempontjából is jó lenne, de kellene még 2 fő minimum, bár sztem többen is el lehet férni! Kedden mit lehet ott intézni, ha este érek oda és kivel?
Hi. 532-eshez nem fogsz, nekem is cserélnem kell az egész szettet 520-ra: DID 520ERV3 lánc + 15/50 JT lánckerekek. 50-es hátsó csak alumíniumból létezik, ezt 5-6000 km-enként cserélni kell majd.
Na úgy néz ki tudok szerdán menni a pancsira! Lemennék én is kedd este, csak azt mondjátok meg, ti hogyan oldjátok meg az alvást? Boxot béreltek? Nem kellene? Ha igen beférek én is?
Persze közelebb állnék az 520-as lánchoz (ha nem kapok a gyárihoz másik lánckereket), ha valakinek szüksége lenne 2003-2005-os R6 hoz gyári idomokra, vagy egy MRA plexire
nem vagyok elég gyors még de majd csak alakul..
szerintem délutánra vagy délelötti 20 percek végére már közepesbe át kell jelentkezned:) hacsak nem egyből ott kezdesz:) amúgy könnyen megtanulható a pálya, mivel nem épp kezdő vagy. Tetszeni fog !
olyan 21-22 óra fele fogunk csak odaérni. ha este már nem d ereggel biztos észreveszed majd a motorom:) vagy én a tiédet
nekem majd még próbálgatnom kell, mert fenn a lábtartó, de nem igen találtam a motoron a helyem. túl fenn és hátul van a lábam. szóval még azt is állítgatni kell. (múlt alkalommal a pályán 4 kanyarba ért le a térdem csak :) pedig le volt döntve...
heló eladó lett a motorom:yamaha fzr-r6 , minden működik rajta friss műszakival 2010 áprilisáig,új gumik kevés km-errel,jó állapotban,csak utcán használt.
irányár:580000ft
Tegnap megnéztem egy-két honlapot (Sunstar, ESjot, stb), de sajnos úgy láttam, hogy az 532-es lánchoz előre 15-ös a legkisebb, hátra pedig 48-as a legnagyobb
Tudnátok ajánlani valakit, akinél esetleg van más méret?
http://www.kepesmotor.hu/idom/...
Remélem találok 50-est a gyári 532-es lánchoz
Na majd Cimbeet megkérdezem!
és ebbe sokszor 20 perc meg egy verseny van
szerintem délutánra vagy délelötti 20 percek végére már közepesbe át kell jelentkezned:) hacsak nem egyből ott kezdesz:) amúgy könnyen megtanulható a pálya, mivel nem épp kezdő vagy. Tetszeni fog !
nekem majd még próbálgatnom kell, mert fenn a lábtartó, de nem igen találtam a motoron a helyem. túl fenn és hátul van a lábam. szóval még azt is állítgatni kell. (múlt alkalommal a pályán 4 kanyarba ért le a térdem csak :) pedig le volt döntve...
e-mail: emisz@freemail.hu
üdv.
irányár:580000ft
Megyek Pannóniára 4.-én
Ez erősen zsebbe vágó hír
Tegnap megnéztem egy-két honlapot (Sunstar, ESjot, stb), de sajnos úgy láttam, hogy az 532-es lánchoz előre 15-ös a legkisebb, hátra pedig 48-as a legnagyobb
Tudnátok ajánlani valakit, akinél esetleg van más méret?