Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem jó nagy a mezőny! És kevés az ezres, szar dolog egy 2-3 sec-el lasabb embekével küzdeni azért, mert egyenesben gyors a moci! Halál!
De végre info! Már nagyon várom!
És ott vannak a Varga tesók is! Lesznek ám itt nagy csaták, senki se veheti tutira a dolgot!
örülök neki
mailt nem tudod megnyitni még minig?
ha 80% akkor csak 12 emberrel kell majd versenyeznem, (az 1 pontért )
Szerintem úgy a 70-80%-a

3 tuti:) többet nem tudok
esetleg Te valamit?
Na csak 2 DT-s nevet látok Ha ennyi leszünk a rajtnál lesz ám furakodás az egyesben
Ez jó hír mert rajta vagyok
Ha már ilyen benfentes vagy azt nem tudni ebből mennyi R6-os?
bocs

Jelentkezési lap

Sorszám Ügyfél név
1 Boér László
2 Bors Zoltán
3 Chrobák Gergely
4 Csúrka László
5 Czene Miklós
6 Dávid Béla
7 Dér Zoltán
8 Dolmány Imre
9 Fehérgyarmati-Tóth Károly
10 Garaba Attila
11 Horváth Ferenc
12 Horváth Lajos
13 Kálmán Szabolcs
14 Kottlár Zsolt
15 Kretz Roland
16 Kurucz Ferenc
17 Labancz Zsolt
18 Magyar András
19 Márkus Tibor
20 Marozsán Gergely
21 Mayer Péter
22 Móczás Krisztián
23 Nagy Csaba
24 Nagy Gábor
25 Németh Kornél
26 Nevezi Ákos
27 Pethő József
28 Rácz Zoltán
29 Spisák Tibor
30 Szabó Balázs
31 Szilágyi Sándor
32 ?
33 Varga Roland
34 Varga Zoltán
35 Vincze György
36 Wippelhauser Tamás
37 Zsikla Imre
sziasztok!
akit érdekel ittvannak azok akik tutira benn vannak
most akkor (nekem azt mondták ,hogy oké minden rendbe el is küldjük a Yamaha Hungáriához) akkor ez nem ér semmit? Brs-ekhez kell küldeni ? nem értem.. én feliratkoztam most akkor mit csináljak még?:D
Felhívtam a yamahát a 27.-ei R Kupa kapcsán! Nem meglepő módon túl sok infót nem kaptam vissza, de azért egy kicsit igen!
nekem azt mondták, fent vagyok a listán. A nevezést közvetlenül a BRO-val kell rendezni! Ennyi!
beszéltem Bulcsú Rezsővel is! Ő azt mondta, be kell adni hozzájuk a nevezést, fizetni nem kell, és ennyi!
Szóval lassacskán kialakul, a lényeg, hogy aki regisztrált a Yamahánál, az adja le a nevezést a BRO irodának!

Azt nem értem, ezt a Yamaha Hungária, már ha van mág olyan miért nem képesek közzétenni?!?!
Ez legyen a legnagyobb gondom.
Ebbe be kell rázódni! Inkább az a gond az utsó pillanatban, hogy lecsúszól a létszám miatt! Úgyhogy elött 1-2 nappal azért legkésöbb érdemes nevezni! Év végére kenni fogod minden apró részletét!
Ez megnyugtató. Írtam nekik e-mailt de még nem válaszoltak. Milyen dolog ez, hogy 2 nappal a határidő lejárta előtt teszik elérhetővé a jelentkezést? Persze aki már 20 ilyet beadott az vágja ezt, de mi van az újoncokkal?
Ezt mindig beleírják, de a mezőny 80%-a így is a verseny első napján nevez, és mivel kell nekik a nevező, nincs büntetés a DT-ben sem!
Nem ezt akartam.....

Valami ilyesmit:
Jah bocs.Közben visszanéztem és látom, hogy még nem kiforrott az ügy.
A miénk sajnos nem teljesen ingyenes mert 10 pénz/verseny (igaz ezt le lehet vásárolni valamelyik kereskedésben )
Nem is ez az aggodalom, csak vicces, hogy jelentkezni kellene és nem tudjuk, hogy résztvevői lehetünk-e a szériának
Van egy ilyen mondat, hogy:
"A rendező csak a 2008 április 12.-én 24 óráig megérkezett nevezéseket veszi figyelembe. Az
ezután érkezett nevezéseket a rendező csak a nevezési díjjal azonos mértékű pótdíj
megfizetése mellett fogadja el."
Na már most a Tietek is ingyenes mint a ZX Kupa nem? Akkor meg?
Egyre ár az agyunk!
Hi!

A BRO honlapján megjelent a versenykiírás

Ez azért vicces mert a nevezéseket 12.-én éjfélig le kell adni
Nem lenne rossz ha addig kiderülne a regisztráció, rajtszám, stb.
A BRO közzétette a 26-27ei versenyhétvége kiírását! Jó lenne, ha a yamaha tudna végre vmit nyilatkozni!
Nincsenek csoportok. 18-20-ig szabadon mehetsz. 60 ember jelentkezhet, de ennyi egyszerre nincs pályán, így elég szellős a dolog. Nekem eddig nincs negatív tapasztalatom. Ár 12 pénz
Eddig a BRo-ra, de már egy ideje figyelem ezt a mersz dolgot is! tapasztalatod van már vele? Csoportok stb?
BRO-ra, vagy a MERSZ-re mentek edzeni?
Én a MERSZ-re regisztráltam (így nem kell szabit kivennem), szívesen összefutnék a leendő versenyzőtársakkal, már ha lesz egyáltalán R Kupa