M5? nem M3? Engem láthattál, Időben kb mikor? Pálya idom volt a moccomon? azaz a fej és az alsó idom az pálya idom volt asszem!? Vagy lehet mikor haza mentem akkor láttál, de addigra már vissza építettem Na ezt én is jól megmondtam
28.-án engem láttál, ott voltam 250, 400asok mellett, és végülis melletted is egész nap
Ilyen idővel nem nagyon merek menni, csak feltartank mindenkit Meg helyem sincs
(Jó mondjuk először voltam ezzel a moccal életemben pályán, deh akkor is szar idő (2:30-40) )
Én nem fúrnám meg a gyárit, márcsak az eladás miatt sem!
Hring igen, de menj el a brorganisation.hu-ra, és ott mindent megtudsz!
A merszről meg a motorosok.hu-n van info!
Köszi, a furást miért nem ajánlanád? Nekem az lenne tán a legegyszerűbb megoldás. Otthon a műhelyben meglenne 10 perc alatt. És had kérdezzek már még valamit: a Hringes nyíltnap hogy működik? Oda megyek kapunyításra és vagy lesz helyem vagy nem? Mert nem lenne jó 400 km-t feleslegesen utazni. Nem lehet valahogy előre venni jegyet? És a MERSZ estéknél ez, hogy van? (eddig csak E-ringen voltam) THX
A gyárit fúrni kell, hgy megemeld, azt nem javaslom! Én 70-essel, ég és föld a kettő! Először tedd fel sztem a gumit, és nézd meg mennyi hely van, elmeni el fog, de ha 3-4 mm-nél kevesebb, nézz új sárvédő után, és addig ne menj 200 felett tartósan!
necces! Szerintem bele fog érni nagy tempónál, plusz minden gumira tapadt apro kis kavics hallható lesz, ahogy dörzsöli a sárvédőt! Vegyél egy utángyártottat, max egy tizes, lefujatod, és olyan magasra szereled, hogy lazán elférjen! Egy ismerősnek autópályán a 70-es guma kiégette a sárvédőt!
akkor légyszi, küldd el a telefon számod, a neved:) a lakcímed a jogsid számát meg egy e-mail címet!
ezek kellenek... a mail címem tudod? oda küldd vagy már nincs meg?
Boldog lennék ha megoldanád. Köszönöm előre is, nem mondták harmatinál, hogy várolistás vagyok de biztos ami biztos, azóta se jött semmi email. Szóval légyszives
Ma téged láttalak az M5 kivezetője mellett ugye? Én is motorral voltam a polus elötti lámpa elött! Ezt jól megmondtam! De 28.-án te is kint voltál a ringen, csak pályára nem mentél! Leszel az R seria kupán?
az h a kornél gsxr-én nem sikerült az nem aza én hibám hanem a kornél-é is legalább, főleg h ő még annyit sem tudott az egészről mint én:) kicsit levegős lett... az rs-en viszont rá 1 hétre ugy megcsináltam h az r6od a csodájára járhatna... egyébként pont most, 1óra múlva megyek a zxr-t is légteleníteni mert nem a legjobb....
2.30-40... hááát háát, szerintem elkaplak csütörtökön!:) gyere és akkor tudunk meccsezni:)
Csak lassan a testel! Én is pont így kezdtem, aztán a 4. pálynapomon már annyira begyorsultam, hogy a Mansell kanyart külön fejeztük be szegény megboldogult R6-ommal!
Benccuskám, ez nem egy 50 éves alapból pálya moccnak épített ZXR, hanem egy modern jól összerakott gép Nem mesélném el a légtelenítési módszeredet itt, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni
Ringen jó volt, 2.30-40eket mentem, előszörre jó szerintem Szerintem következőre 20-at meg tudom közelíteni... Majd meglátjuk...
Még féltem a kicsikét
Nekem sikerült bereggelnem, már csak a visszaigazolást várom!(Yamaha Pest) Sztem kérdezz rá, hogy tuti vagy, vagy várólistás, és ha utóbbi akkor keress egy márkakereskedést, ahol nincs meg még a 2 fő! Carlo75 tud is neked ilyet mondani!
Ezt már nem értem, ha össz 38-an jelentkeztek akkor nem tudom miért mondták, hogy túljelentkeés van mikor sz az össz létszámot 40 főben írták ki
Nem szeretnék lemaradni...
2ig szenvedtem a fej és az alsó idomok felrakásával, a többibe már bele se mertem kezdeni Azt hittem egyszerűbb lesz....
Sebaj, lassan indulok is:-)
R6Rider Köszi!
Lehet majd kereslek!
28.-án engem láttál, ott voltam 250, 400asok mellett, és végülis melletted is egész nap
Ilyen idővel nem nagyon merek menni, csak feltartank mindenkit Meg helyem sincs
(Jó mondjuk először voltam ezzel a moccal életemben pályán, deh akkor is szar idő (2:30-40) )
Hring igen, de menj el a brorganisation.hu-ra, és ott mindent megtudsz!
A merszről meg a motorosok.hu-n van info!
'99-01-es tulajoktól kérdezném, hogy előre befér a sárvédőtől a /70-es gumi? Nekem a /60-as nem igazán jön át. Köszi
ezek kellenek... a mail címem tudod? oda küldd vagy már nincs meg?
Figy betudlak regisztrálni nálunk ha szeretnéd! hmm!?
2.30-40... hááát háát, szerintem elkaplak csütörtökön!:) gyere és akkor tudunk meccsezni:)
Ringen jó volt, 2.30-40eket mentem, előszörre jó szerintem Szerintem következőre 20-at meg tudom közelíteni... Majd meglátjuk...
Még féltem a kicsikét
Nem szeretnék lemaradni...
lehet nem 2pac-et kéne hallgatni egész nap hanem néha kézbe venni egy csavarhúzót
Sebaj, lassan indulok is:-)
R6Rider Köszi!
Lehet majd kereslek!