Én gyári csatit vettem, és nem jó volt belekötve a vezeték...
Kértem másikat, az se volt jó, nézd meg, hogy a vezetékek találkoznak-e a csatiban.
Olyan a csati, mármint nekem olyan volt, hogy 3 helyre lehetett bekötni a vezetéket.
Van hozzá gyári kábel, minden. Ha simán rákötöm 12V-ra az indexet, akkor folyamatosan világít. Ha meg a kiépített gyári index csatlakozójára, akkor nem csinál semmit...
Igen, ledest vettem. Visszadugva a gyárit, azok újra működnek. Úgy gondolom a relét kéne cserélni, vagy ellenállást kötni párhuzamosan az indexre, csak a pontos mód nem tiszta még.
Ma megpróbáltam lecserélni az indexet az R1-emen (2008as), de miután bekötöttem, nem villog a hátsó, amit cseréltem, ellenben az első, ami a gyári, gyorsabban villogott mint alapból. Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában?
Sziasztok !
Egy kis segitseg kelene,van egy 2003-as R 1-em aminek a muszerfalan inditas utan egve marad a hibakod kijezo.
Szakszervizbe kell vigyem szamitogepes diagnosztikara ?
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni...Hyperpro kormánylengéscsillapítót szeretnék felujíttatni...Foglalkozik valaki vele kis hazánkban,és ha igen,akkor mennyiért?Előre is köszönöm!
Nem gáz, velem is egyre többször előfordul, hogy már 10 perc múlva sem emlékszek... Azóta még nem beszéltünk, tesód nem volt itthon éppen és mondtad, hogy majd megkérdezed és visszaszólsz másnap. Ez volt október elején.
Kértem másikat, az se volt jó, nézd meg, hogy a vezetékek találkoznak-e a csatiban.
Olyan a csati, mármint nekem olyan volt, hogy 3 helyre lehetett bekötni a vezetéket.
Tedd rá a másik ledeset, azzal megy-e?
Gyorsabban fog villogni, de szerintem ez nem gond, jobban észreveszik az autósok.
Ha visszadugod a régit, az működik?
Ma megpróbáltam lecserélni az indexet az R1-emen (2008as), de miután bekötöttem, nem villog a hátsó, amit cseréltem, ellenben az első, ami a gyári, gyorsabban villogott mint alapból. Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában?
Köszi!
Egy kis segitseg kelene,van egy 2003-as R 1-em aminek a muszerfalan inditas utan egve marad a hibakod kijezo.
Szakszervizbe kell vigyem szamitogepes diagnosztikara ?
Hátha tud valaki segíteni...Hyperpro kormánylengéscsillapítót szeretnék felujíttatni...Foglalkozik valaki vele kis hazánkban,és ha igen,akkor mennyiért?Előre is köszönöm!
Van egy 2009-2012 Yamaha R1-re való Bódis slip-on csövem, katalizátor kiváltóval együtt. 120.000 Ft-ért adnám nem érdekel valakit?