Hasonló a helyzet nálam is! P.ring, H.ring egyaránt 200 km, E.ring olcsóbb, de az meg 240. Egy hónap múlva kinyitok, akkor még a +ember bére is hozzájön, akit magam helyett osztok be. Viszont egy valag pénz spórolok azzal, hogy 15 év után abbahagytam a snowboardozást. Ez kb. 5-6 pályanapot fedez úgyhogy minden a legnagyobb rendben!
Egész napra éri meg mert nekem csak az oda vissza út 22péz és akkormég nem mentem egy métert sem +pályanapdij benya stb lényeg a lényeg költséghatékonyabb ha egész napra megyek mintha két délelőttre mennék fuck recesszió
Vasárnapra is regisztrálok (bár a vivicitta futást már beígértem a családnak...), de csak az egyik napra megyek el. 14-én egész nap szeretnék menni, de majd a hétvégén kiderül, hogyan bírom a strapát. Azért meglepődnék, ha 3x25 perc teljesen kimerítene...
Még egy-két matrica rá, meg egy rugós tag hátra, és kész lesz!
Lábtartót a szerelőm ajánlotta, valami magyar gyártmány, így, ha sérül rajta valami pár ezerért ki lehet cserélni.
milyen színű a középső oladlidom?
és milyen állapotban van?
Ha valakit érdekel van 2004-2006 R1 -re zsír új slip on MICRON (összekötők, bilncsek, rugók minden tartozékával). Ár: 120000ft
király festése van.
Lábtartót a szerelőm ajánlotta, valami magyar gyártmány, így, ha sérül rajta valami pár ezerért ki lehet cserélni.