Üdv az uraknak ! Kérdésem lenne: 2006-os R1-en az első villa előfeszítést meddig szokás betekerni. Ma volt nálam egy srác,4 osztás látszik az előfeszítőn,kicsit meg gurítottam a gépet,és fékezésnél borzasztó nagyot süllyedt az eleje! Vagy ez ilyen,nem mentem még ezelőtt ezzel a típussal,de nekem kicsit ijesztő volt 200-ról satuzva,majdnem bekoppant az eleje! Az ilyen motort használók véleményét várnám,és előre is köszönöm !
Ok, tudom, le szokott érni máskor is! Egészen addig viszont a hátsó fékem is eléggé lefelé állt... Nem tudom, de annyira nem is foglalkoztat és az új fényezés is jobban tetszik!
Majd ellesem, hogy hogyan veszed! Alólam ott csúszott ki két éve és azóta sem tudom, mi volt az igazi oka. Menet végén BT-016 lehet elfáradt, de lehet, hogy a lábtartó ért le előbb és azért, vagy csak balfaszúl hamar nyitottam rá a gázt... Nagyon viszont nem törődök vele, mert van 17 másik kanyar, amin tudok fejlődni!
Tényleg, +van a gumid! Mikor jössz érte? Nagyon nem találsz otthon, de a Csilla odaadja csak érj ide péntek délig, mert elutazunk. (De nem ám a Pirellit viszed a garázsból! ) Ha mégsem érnél ide, akkor majd leteszem v.hol szóval hívj fel, ha ismét Magyarországon jársz!
Amúgy meg mit buzerálsz a kettesgolffal? Tudod milyen pinamágnessel járok és arra nem való a vonóhorog!
Hűűű, de jó lenne ez dinnyézni a nyáron, az ősszel megy csetézni, télen pedig fát lopni az erdőből! Ha meg gázolajos, akkor igazán fain kis járgány, mer' csak leszívom a kukásautót munka végén és már ingyé' is megy a taliga!
Aztán gumizzátok nekem rendesen fel a pályát szombatra, főleg a kettes kanyart, mert ott mindig félek!
(Az a gyerek, aki meg "támadni" szokott az olyan 1:58 körül is karistol szóval hajrá! )
Másik, hogy erről a motorról tud valaki valamit? :http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_r1-4411900 (tom hívjam fel, de hátha van valaki aki tud valami extrát:)
Többit bízd szakira pár ezerért!
patika!
Amúgy meg mit buzerálsz a kettesgolffal? Tudod milyen pinamágnessel járok és arra nem való a vonóhorog!
Érdekes egy haver is a 2estől parázik, míg nekem az egyik kedvenc előzési helyem.
(Az a gyerek, aki meg "támadni" szokott az olyan 1:58 körül is karistol szóval hajrá! )