A véleményét írta le, az én szintemhez mérten nagyon jó, de aki régóta nyomja, annak lehet, hogy ez alap...
Amúgy egy kis infó Nándiról (olvass vissza!):
Ezúton is szeretnék gratulálni Rodnannak a tegnapi teljesítményéhez. Nem elég hogy 11 fokban megjavította a saját valaha futott legjobb körét, de kiváló teljesítményt nyújtva dobogóra állhatott a versenyen
tutis belinkelte a sugomotort. Én már vásároltam tőlük, nagyon korrektek (kiderült a bontott alkatrészről, hogy van egy apró sérülése, ami csak beépítés után látszott és rögtön felajánlották, hogy csere v. javíttassam ki és megtérítik) valamint olcsóbbak mint az a Ricsi gyerek...
Én tavaly a lap-topot vágtam ki a teraszajtón, de szerencsére jól meglendítettem így minden felett átrepült és a puha fűben ért földet... (igaz azóta van egy pixelnyi függőleges zöld csík)
Köszönöm a képeket, már el is küldtem a "művész úrnak"!
Majd teszek fel egy kisebb galériát, hogy milyen lett.
Na,...csináltam egy pár képet,...jó szar lett,..homályos.
Nem tudok egy kézzel fotózni és mérőszalagozni.
Azért feltöltöm a képeket és utánna a méreteket.
Persze,próbáltam úgy fényképezni,hogy az idomzat csavarjai támpontok lehessenek.
sziasztok! visszatérve a váltóból jövő vagy blokkból jövő kopogásra azt elfelejtettem írni h kb 1,5 deci STP injektor tisztító adalékot öntöttem bele akció volt a TESCO-ba! hát ha ez a baja akkor felkötöm magam! namost nem szívnám le a benzint ettől most lesz baja? a poén az h vettem szelep és egy fogyasztáscsökkentő STP-s csodálatos terméket mert ezek is akciósak voltak:D... a másik lehetőség még az hogy hátul a hátsó sárhányó feletti idomomból elhagytam 3 patentot! még csoda h ne mhagytam el az ta takaró idopmot amit 6 patent fog! lehet h az zörög még ...ma sajnos nemtudtam kipróbálni a motort h idom vagy STP miatt van-e a zörgő hang! A kérdésem még anny ilenne ilyen patentot honna tudnék szerezni?:S
Isten hozott a televanatökömazemelőmmel klubban!
Jut eszembe tegnap azt mondtam, hogy nekem nincsen, pedig van csak nem az R1-hez. Más márkáknál sem könnyebb, én csak azért nem dobtam ki, mert cca.150 Euro volt (első-hátsó,de akkor is ). Ott látod a kép alján, a motor meg áll, ahogy letámasztottam a falnál....
Olyan türelemmel áldott meg az ég, hogy azt el sem tudod képzelni!
De tényleg ne szarakodj, mert átugrom a Mátrába és lefotózok minden R1-est amit érek!
Amúgy egy kis infó Nándiról (olvass vissza!):
Ezúton is szeretnék gratulálni Rodnannak a tegnapi teljesítményéhez. Nem elég hogy 11 fokban megjavította a saját valaha futott legjobb körét, de kiváló teljesítményt nyújtva dobogóra állhatott a versenyen