Elnézést a zavarásért, de megmaradt 1db D.I.D láncszettem 2003 előtti R1-hez. 530ZVM2 lánccal (legerősebb) és gyári áttételű lánckerekekkel. 41.000Ft-ért vihető. Érdeklődés, info, és további termékek itt.
Urak!
Tud valaki olyan oldalt ahol az eddig megjelent r1 változatokat lehet szemrevételezni?Gondolok itt olyanra,hogy melyik évjárat milyen színben jött ki..Vagy gugli a jóbarát?
13+ fordulatot kijelez 6-ban is (persze nem orkánnal szemben tapasztaltam), úgyhogy szerintem 5-ben se okoz gondot nekije 14k-ig lökni a mutatót. A gond tényleg az, hogy az nem a valós fordulat, hanem mint mondtad -1000. Ha tényleg ezret csal pl. 14k rpm-nél, akkor gyári áttétellel az RN12 190/50 hátsó gumival 279 valós km/h-t megy valós 13000 fordulaton. 6-ban ugyanitt kerek 300-at.
Ehhez némi elmebaj mellett elég, ha állványon leforgatod 5-ben (na persze ne találjon lejönni onnan közben), akkor kiderül, az adott áttétellel sikerül-e.
De előbb-utóbb biztos talál valaki lezárt, vagy német autópályának minősülő szakaszt, oszt megmondja.
Elnézést a zavarásért, de megmaradt 1db D.I.D láncszettem 2003 előtti R1-hez. 530ZVM2 lánccal (legerősebb) és gyári áttételű lánckerekekkel. 41.000Ft-ért vihető.
Érdeklődés, info, és további termékek itt.