És még arra se hivatkozhatnak hogy messze van Japán,mert az amcsik sincsenek hozzá közelebb.Komolyan nem tudom miért ez a horribilis árkülömbség,erre még az sem magyarázat hogy nagy piac-nagy tétel-kedvezőbb árképzés.
Rossz vicc ez az egész.
Ohh erről én már régen tudok...sajnos.....eléggé idegesítő de hát ez Magyarország. A kereskedők panaszkodnak hogy nem tudják eladni a motort meg így is alig van nyereségük...érdekes....nekem ne magyarázza meg senki hogy az amerikai kereskedők ennyivel kevesebbért kapják meg. Inkább csak a magyar ember kapzsibb......de ez magánvélemény...
Sziasztok. Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok hátha valaki tud nekem segíteni. 98-as R1emben gyaníthatóan nem működik az exup szelep. Lehet ez a kis motornak is a hibája ami üzemelteti vagy miegyéb. Na most a fő kérdés az lenne nekem hogy amikor ráadom a gyújtást a gépezetre nekem is hasonló hangot kellene hallatnia a gépezetemnek mint az ezen a videón szereplő yamaha-én? http://www.sportmotor.hu/motor... A gyanakodás ott kezdődött el hogy mindenki mondta, 6 ezertől kinyit az exup a kipuban és brutálisan megnövekszik ateljesítmény. Na most én még hasonlót se vettem észre és mintha egy kicsit lomha lenne a gép ahhoz képest hogy 1000 ccm. Aztán mondták ismerősök hogy bekapcsolásnál elvileg teszteli magát és hangot hallat amint ezt ezen a videón is lehet hallani. Na nállam semmi ilyesmi. kattogás az van de semmi más. Lehet benne valami és tényleg baja van vagy csak én hiszem azt?
(Félreértés ne essék, a gép így is erős csak azért mégis jó lenne ha rendeltetésének megfelelően működne) Válaszotok előre is köszi.
Mindenesetre ha a kérdésemre tud valaki válaszolni továbbra is várom az ötleteket