Na jó estét
Nem zavar, ha mille-nek szólítanak.
Viking1-nek üzenem, hogy már gyűjtöm a termeszhangyákat, és tuszkolom a kesztyűkbe amiket fel fog próbálni jövő héten nálam a boltban .
Chriss! Tudom, hogy csak jót akartál. Nyugi. Ne kapd fel a vizet , ne csak azt nézd hogy mit reagálnak, és milyen hangnemben, hanem azt is hogy ki reagálja! Sokszor beszédesebb mint maga a reakció
..egyébként "vitát" csak te kreáltál, mert ketten írtak neked tök normál hangnemben, te pedig 5 hozzászólásban oktattál pattogva.. ..emiatt tényleg ne kapj agyérgörcsöt, lécci!
na bye..
igen, világos voltál, köszönöm a kioktatást.. ..teljesen világos, hogy 0 humorérzékkel rendelkezel, de legalábbis a látásod ignorálja a smiley-kat.. tudod: HANGULATjelek..
..és nagyon menő vagy, hogy személyesen ismered Gergőt ..azt ugyan nem értem, hogy miért vagy fogadatlan prókátor, hiszen senki sem támadta, de biztos a személyes ismeretség miatt..
Nyugi,ne kapd fel a cukrot!Szerintem,vagyis szerintünk MilleRR elég nagy fiú,ha neki nem tetszik,akkor majd Ő kinyilvánítja nem tetszését,nem kellene Neked ilyenekkel foglalkoznod!
No mindegy,maradok tisztelettel:B
Mi bajod van?
Ismerjük egymást személyesen?
Vagy MilleRR-t ismered személyesen?
A végére leírtam,hogy nem kötözködésből írtam,egyébként minden tiszteletem a srácé.
Ugyanúgy ahogy eddig a Tiéd is volt.
És Én viszont ezt nem tartom nyalizásnak.
És csak,hogy tisztában légy vele Én személyesen ismerem Gergőt,nagyon jó havernak tarom,függetlenül attól,hogy nagyon ritkán futunk össze és akkor is alkatrészek miatt.
Egyvalamit ne felejts el SOHA Velem kapcsolatban:
Én mindenkit"szeretek"és tisztelek ebben a topicban Britton-tól kezdve,...mindenkit!
Tudtam,hogy számíthatok Rád,tudtam,hogy részletes leszel és hogy a legaprólékosabban fogod leírni a témát.
Ezt tisztelem benned nagyon!
És köszönöm a választ
Még végigolvasni is gyötrelmes volt a szememnek
Ezért hiányoltalak a nyáron,....a tanácsaid miatt és szerintem ez sokmindenkinek hasznos lehet!
Köszönöm
És továbbra is számítok Rád és a többiekre is!
Több szem többet lát