Jaja, megvan.
a két gyári dob, egy Akra Y, meg sok apróság (fék, kuplung kar, gyári bukógomba, Goodridge hátsó fém fékcső, gyári fékcsövek, hátsó ülés, üléstakaró (intercolor sárga) stb...) van rn12-höz.
Csörögj ha erre jársz és aktuális még.
1. ha kussolnék, nem élveznéd annyira a buzerálást, te s€gg..
2. kár lett volna, ha benned marad..
3. tőlem kérdezed? ..te buzerálsz.. bár nálad az alapállapot , meg velem még nem is iszogattál.. lehet, hogy addig jó nekem.. vagy neked..
A kotnyelességet nem a mostani hozzászólásodra értettem, hanem máskor mikor jössz beszólsz és eltűnsz! Mi meg jót mosolygunk, így !
Nagyon komolyra vetted a hangsúlyt, hidd el nem bántó szándékkal mondtam! Ha pedig úgy ment át akkor 1000 Bocsi!
1. buzerálhatnékom van, úgyhogy kuss...!
2. amit írtam az nem cáfolja meg a te mondásodat. Csak úgy írtam, mert megszállt az ihlet.
3. Túl sok rum volt a bejgliben vagy mi a pöcs?
..és ki beszélt most minőségről? ..ki mondta, hogy gagyit kell venni, mer' az olcsóbb? ..hol írtam az ellenkezőjét annak, amit te írtál? ..pont azt írtam, hogy ugyanahhoz a minőséghez is hozzá lehet jutni elfogadhatóbb áron.. vagy szerinted a Dainese nincs a legjobbak között? ..ha buzerálhatnékod van, azt mondd..
Nekem az a véleményem, h mindenből a legjobbat kell venni, oszt kész. Ha csattanás van, akkor legyen rajtam a legjobb bukó, meg cucc hátha nem kell utána egész életemben szívószállal ennem a steaket.
Sokat szoktam szerelgetni, és ezekre sűrűn van szükség!