Karácsony van,jó kajával megtömve a hasam.Kimegyek a garázsba megnézem a vasam!Nézegetem......... elmennék egy körre,bánatomban gyorsan ráverek egy sörre!Kurvára várom már a nyarat,kínomban zabálok még egy kis halat.És ezt addig-addig csinálom míg az egészet sugárban kihányom!.... Azt mondom én NEKED kedves barátom MOTOROZÁS nélkül SZART sem ér a KARÁCSONY! Boldog karit nektek fórumlakók!
R1-esek, Boldog hanukát, hálaadást, meg július 4.-ét mindenkinek!
Chriss,
ne költs ennyi kacatra! Három dologra költsd a pénzed: (miután vettél egy jó ruhát) csak pályabelépőkre, jó gumikra, meg benzinre.
Minden más letörik róla a faszba - nekem is szar felismerés volt, megtanultam a saját káromon...
Fogalmam nincs. De ha kell a cipő akkor leveszem a vateráról. És kell a címed is, mert az alapján tudom elpostázni, nameg kideríteni mennyi lesz a postaköltség. Ha átutalod a pénzt úgy olcsóbb a posta, ha nem akkor utánvéttel elég drága valami 2000 Ft.
17990-ért raktam fel a vaterára. 20-ért is csak csúnya gagyi NIKE-okat láttam a Nagyfaluban és környékén, épp ezért rendeltem kintről. Mennyit érne meg neked....
Egy élmény Veletek"dolgozni"
Azért egyik napról a másikra nem megy.
Mozgósítani kell a bankszámlámat
De szerintem olyan 50-es körüli,legalábbis haverom 50-es Spyke-je jó rám.
Két ünnep közt hívom őket.
És ha veszem,Őt veszem
Chriss,
ne költs ennyi kacatra! Három dologra költsd a pénzed: (miután vettél egy jó ruhát) csak pályabelépőkre, jó gumikra, meg benzinre.
Minden más letörik róla a faszba - nekem is szar felismerés volt, megtanultam a saját káromon...
kellemes ünnepeket
Felmegyek Pestre és majd ott elválik,hogy mi is lessz pontosan.
(így akartam)
Csak most egy picit találtam ezt és tetszik.
Bár drágább is