alex-feb vegen kell nekem 1 db 1/2pintes cucc ami 81,95 usd be kerül.100usd meger neked?mert annyit vagyok erte hajlando fizetni-megprobalom meg 1 szer-
gyorsan
boldogabb uj evet,szelesebb utakat,kevesebb motoros balesetet,sot turazast-palyazast,es nemzeti bankot
,föleg szegeny chrissnem aki ma lerongyosodott de gazdagodott tökös rucival.azaz spidivel
Szép darab, gratula hozzá, de sose kelljen megmutatnia mennyire is véd. Milyen más ruhát próbáltál még fel? JP3 vagy Varitek Wind Pro? Végül mekkora a te méreted?
Szerencséd, hogy a legszebbet raktad ki, így megúszod a karóbahúzást és visszatérhetsz királyodhoz a csirkeszárnyasok uralkodojához, tolmácsolva neki és népének a nagy YAMAHA birodalom jövő évre szóló jókívánságait
pbandee-google
alex-feb vegen kell nekem 1 db 1/2pintes cucc ami 81,95 usd be kerül.100usd meger neked?mert annyit vagyok erte hajlando fizetni-megprobalom meg 1 szer-
boldogabb uj evet,szelesebb utakat,kevesebb motoros balesetet,sot turazast-palyazast,es nemzeti bankot
,föleg szegeny chrissnem aki ma lerongyosodott de gazdagodott tökös rucival.azaz spidivel
B.U.É.K. mindenkibe!
És mégegyszer:
Boldog Újévet az egész R1-es Stábnak!
És persze mindenkinek
BUÉK
De most nem mondhatom,hogy nem vágott földhöz ez a 182ezer
Egyébként kettőt akartam venni,csak kétrészesből nem volt a megfelelő színben és méretben
Kicsit megkésve,de megjött a jézuska.
Majd ha lessz segítségem csináltatok magamról egy pár képet,mert egyedül nem megy
Boldog Új Évet Mindenkinek
Aláirás: AlexCBR a párt első titkára