Szia!
Tutira jó! Én az RN12-re vettem, de arra sajna nem jó, kicsit át kellene alakítani, de sajnálom szét barmolni!
50e-be elpostázom, ha jó neked!
Hívj fel megbeszéljük! 70/3879-555
Melyikre gondolsz? A Kawa zöld R1 vagy a Chriss plexijére?
Egyikkel sem sehogy!
Először össze rakom a vasdarabokat, amik szerte szét vannak!
Karácsonyi szünetben a szomszédban leszel?
Sima "ABC"-ben vettem. A neve Humm's és olyan mint a pronto csak sokkal olcsóbb. Taszítja a port, és szebbé teszi mint a szilikon. Elméletileg bútorápoló, de a szolgálati kocsi belsejére ilyet használok, nagyon jól bevállt a műszerfalon. Leírása:
Humm's bútorápoló aeroszol méhviasz tartalommal. Bármilyen bútorfelület (fa, műanyag, fém) hatékony tisztításra és ápolásra alkalmas készítmény.
Szóval innentől kezdve, hogy méhviaszos (fehér trutyit fúj ki egyébként, de később nem hagy foltot) a bőrruhára is használni fogom. 200 Ft-ért megéri. Találékonyak a csóró emberek Ha nagyon nem találsz sehol nekem van itthon + 1 palack és ha erre jársz elviheted, vagy Balassagyarmat Buki csemegében megtalálod tutira a prontó mellett
Semmi én mosás után mindíg átfújtam, mert szépen csillogott tőle, nem ragadtak rá úgy a bogarak, könnyebb volt lemosni őket, és nem látszódtak a vízcseppek mosás után a kemény víztől. Hátránya, hogy jobban tapad rá a por. Vettem most egy pronto szerű méhviaszos cuccot hummel asszem, na ez hasonló eredményt produkál és még a port is taszítja.
Próbálok Én vele barátkozni,de nem nagyon megy.