1000 RR 2004.komplett termignoni kipuff rendszer van rajta.igy vettem.sokat meg nemtok rola mondani.annyit tudok h allitolag ezeket az RR-eket (gyari ECU) nem lehet allitgatni (csak ha veszel ra elektronikat)......semmi katalizator semmi lambda szonda....(aszem).
Milyen motorról beszélünk?
Pc nélkül hogy állították be? És ki? Nem biztos, hogy egyáltalán baj van a keverékkel, attól hogy lángol. Ágó állította be a főnököm motorját (07 R1, gyári leömlő, exuppal, lambda szonda nélkül, katalizátor mentes Y elosztóval, Two Brothers slip-onokkal, Pipercross szűrővel, PCIII -mal), és lángol picit sötétben látszik szinte csak, és a motor kiváló lett, jól be van állítva. Keréken 168 le 104 NM nyomaték.
Area51.
Hol nézted ezeket az árakat-(abszurdisztánban?) AZ egyik barátom most akar egy 09-est venni,mert
szerinte nem lessz drága a válság miatt.Akkor nálunk ez mibe fog kerülni?
(reg.adó+kis haszon stb...)
Nekem csak egy Akra dobom volt összekötőcsővel és jó exup beállítás esetén kivágott egy szép nagy lángot ha hirtelen gáz után visszavetted azt.....olyan 7000 környékén és felette....
hy all
akranak mar van a 09hez csöve 2400€ ,
ma meg bent voltam,de inkabb irom,ha mondom senki nem hiszi el,ugyse
preisliste-2009 YAMAHA R1-17599€!no joke! amit akcioznak 15999€de 1centel sem alatta.
azt is megtudtam hogy 10500 nettoert veszi a diler
köszi.